Lánygyermekre vágyik Joe az Éjjel-Nappal Budapest macsója

Forrás: RTLKLUB -
gyermekvállalás meddőségi vizsgálat kislány Éjjel-nappal Budapest Joe macsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joe bevallotta, még egy évet ad magának, aztán lemond a gyermekvállalásról.

A sorozat macsója, Joe nagyfia után még egyszer szeretné átélni, milyen felnevelni egy kisembert – írja a hot!

Forrás: RTLKLUB

„Eldöntöttem, hogy szeretnék még egy kislányt, ezen most teljes erőmből rajta vagyok. Sajnos azonban a stressz rányomja a bélyegét a dolgokra" – mondta szomorúan a macsó, aki még különféle vizsgálatoknak is alávetette magát. „ Jártam többek között meddőségi vizsgálaton is és mindent rendbe találtak. Ha egy éven belül lesz egy gyerek, akkor azt mondom, még belefér, de afölött, már öregnek érzem magam hozzá, negyvenöt év a végső határ" – mondta Joe.

Sarka Kata gyermekeivel jótékonykodotthttp://www.life.hu/csalad/20140619-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-gyermekeivel-jotekonykodott.htmlA sztáranyuka gyermekei menő játékaikat ajánlották fel a rászorulóknak.CsaládTóth Gabi magához vette válófélben lévő édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20140619-toth-gabi-enekesno-magahoz-vette-valofelben-levo-edesanyjat.htmlNehéz időszakon mennek keresztül a Tóth lányok, hiszen szüleik válása megviseli őket. A testvérpár azonban mindent megtesz azért, hogy a család harmóniában éljen.CsaládDoszpot Péter megmutatta lányaithttp://www.life.hu/csalad/20140617-doszpot-peter-volt-nyomozo-az-apak-gyesen-cimu-musorban-mutatta-meg-lanyait-bochkor-gabornak.htmlA volt nyomozó kőkemény szíve lányaitól azonnal ellágyul, barátja, Bochkor Gábor kérésére pedig azt is vállalta, hogy pár napra gyesre megy.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.