Megszületett Jaksity Kata kislánya - igazi kis hajasbaba

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
anyaság Születés kislány Jaksity Kata gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető immár három gyermek édesanyja, miután hétfőn világra hozta kislányát, Jázmin Katát. Sok boldogságot és egészséget kívánunk nekik!

Kata közösségi oldalán osztotta meg örömét: "Van úgy, hogy valamire, valakire annyira vagy olyan régóta vágyunk, várunk, hogy amikor ott van végre, akkor egyszerűen nem tudjuk, nem is merjük elhinni. Ez a kis angyal nekem most ilyen. A fiaim születését is csodaként éltem meg. És most ennek a kislánynak az érkezését is, hiszen ezzel beváltotta régi álmom: 3 gyermek édesanyja lehetek. Jázmin Kata hétfőn délelőtt jött a világra. Azóta a fiúkkal nem győzünk betelni vele."

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Jaksity Kata decemberben, Facebook-oldalán jelentette be, hogy harmadjára is gyermeket vár és 41 évesen újra anyuka lesz. A hír után kapott hideget-meleget, sajnos sokan támadták, hogy ennyi idősen nem kellene már babát vállalnia. Mivel veszélyeztetett terhesnek számított, már korábban jelezte, hogy császárral fog szülni.

Részlet Szily Nóra interjújából

"Ha őszinte akarok lenni, akkor a kommentek után azt gondoltam, hogy tényleg, végül is én már öreg vagyok - 40 elmúltam... Nem érzem magam annyinak, és nem is foglalkozom a korommal. Csak akkor szembesülök a számmal, ha valahova be kell írnom" - nyilatkozta Jaksity Kata 2014 márciusában sztárszerzőnknek, Szily Nórának. "Nyilván először bántó volt olvasni, hisz az ember még érzékenyebb várandósan. Akkor nem is volt kedvem nyilatkozni. Tudod - hisz beszéltünk. Én nyugalomban szeretném ezt a babát, és nem akarom, hogy korlátolt gondolkodású emberek megmérgezzenek akár csak a hozzászólásukkal is. De aztán rájöttem, hogy nem szabad ezekre adni. Akinek egy ilyen dologhoz ez a megjegyzése, milyen lehet az élete, őszintén? (...) Mindenben a negatívumot keresni - ez megy ma. Könnyedén ítélkezni. Senki nem akar mögé látni, hogy egy negyvenes nőnek vajon miért nincs még gyereke. Vagy miért épp akkor akar... Tényleg meg akarunk bántani mindenkit? Ez itt a nagy kérdés."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.