Boszorkánykonyha: így lesz szagmentes a hűtőszekrényed

Forrás: Thinkstock -
szag hűtőszekrény kellemetlenség citrom boszorkánykonyha tipp ecet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme, a tuti tipp, ami segít abban, hogy ha bármikor kinyitod a hűtőszekrényt, ne risszanak el a kellemetlen szagok.

Legutóbb abban adtunk tanácsot, hogyan készíts természetes dezodort. Most pedig egy újabb házipraktikát ajánlunk. Biztos előfordult már a te háztartásodban, hogy amikor kinyitod a hűtőt, a kellemetlen szagok miatt vagy visszacsapod az ajtaját vagy szellőztetni kényszerülsz. Ez utóbbi viszont a hűtőnek nem tesz jót. A hűtőszag nem feltétlenül a rossz ételek miatt alakul ki, hiszen az isteni sült húsok vagy savanyú káposzta a hűtőben állva biztosan nem úgy illatoznak majd, mint a konyhában.

Forrás: Thinkstock

Számtalan ház praktika létezik a hűtőszak ellen. Az egyik legegyszerűbb: vágj félbe egy friss citromot és tedd a hűtőbe. A citrom levét ki is facsarhatod és egy kis tálba öntve szintén tedd a hűtő polcára. Az eredmény hamar érezhető lesz, és amikor kitárod az ajtót, örömmel konstatálod majd, hogy üde citromillat árad a hűtődből.

A Life.hu tippje

A makacs, hosszantartó szagok ellen, amikor már a friss citrom nem tökéletesen fejti ki a hatását, célszerű az egész hűtőszekrényt ecetes vízzel átmosni, mert ezzel teljesen semlegesítheted a szagokat. A tiszta, friss hűtőbe pedig betenni egy félbevágott citromot biztos, ami biztos.
Boszorkánykonyha! Így készíts természetes dezodort!http://www.life.hu/drlife/20140703-bemutatjuk-mivel-helyettesitheted-a-boltban-kaphato-adalekanyagokkal-kevert-dezodorokat.htmlA boltokban kapható dezodorok szinte mindegyikében számos adalékanyag található, amely allergiát vagy egyéb kellemetlen megbetegedéseket okozhat. A Life.hu most tanácsot ad, mit használj a trendi, márkás deók helyett.Dr. Life--Így pucold meg a fokhagymát 10 másodperc alatt!http://www.life.hu/news/20140626-a-fokhagymapucolas-leggyorsabb-10-masodperces-modja.htmlSzerdán a meggymagozás leggyorsabb módját mutattuk meg nektek, most pedig a fokhagymapucoláshoz adunk egy kiváló tippet.NewsOrigoÍgy vágd fel és edd meg a görögdinnyét pillanatok alatt!http://www.life.hu/news/20140703-a-gorogdinnyet-igy-vagd-fel-es-edd-meg-egyszeruen-gyorsan-pofonegyszeru-trukk.htmlA szupergyors fokhagymapucolás után most a dinnyét vesézzük ki. Úgy tűnik, eddig rosszul vágtuk fel, majd fogyasztottuk el kedvenc gyümölcsünket. Most végre megvan a megoldás, amit minden dinnyeevőnek látnia kell!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.