Már fogadni lehet Katalin és Vilmos gyermeke nevére

Forrás: AFP -
Katalin fogadás fogadóiroda gyermekáldás Vilmos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újabb gyermeknek örvendhet Vilmos herceg és hitvese, Katalin hercegnő - legalábbis ha a brit fogadóirodák sejtése helytállónak bizonyul. A pletyka egyébként a hercegnő régi barátnőjétől kapott szárnyra. Jessica Hay azt mondta az Australia's New Day című újságnak, hogy a kis Györgynek hamarosan testvérkéje lesz. 

A Coral és a Ladbrokes fogadóiroda a hét elején arra várta a téteket, hogy a pár még július folyamán bejelenti Katalin terhességét, most azonban már a nevekre lehet fogadni. A Ladbrokes a Victoria és a James neveket tartja a legvalószínűbbnek - írja az MTI.

Forrás: AFP

Nem először röppen fel a második baba híre

A brit sajtót már áprilisban is elöntötték olyan spekulációk, hogy a hercegi pár ismét szülői örömök elé néz. Vilmos és Katalin akkoriban Új-Zélandon tett hivatalos látogatást, az útra magukkal vitték György herceget. A Cambridge hercege és hercegnője címet viselő házaspár az új-zélandi Cambridge városába is ellátogatott, amelynek egyik lakója az új-zélandi kormány megbízásából egy szép gyapjúsálat kötött Györgynek. Amikor az ajándékot átadta, Vilmos illendően megköszönte, majd rejtélyes félmosollyal hozzátette, lehet, hogy nemsokára szükség lesz még egyre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.