Hatalmas pocakkal meztelenkedik Christina Aguilera

címlap terhesség Christina Aguilera vetkőzés magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera második terhessége alatt is bevállalta, azaz jobban mondva nem hagyta ki a meztelen fotókat. Az énekesnő hat éve a Marie Claire, idén a V magazinban mutatta meg terhespocakját. Ez alkalommal ruha sem volt rajta.

2008-ban egy bőrdzseki fedte Christina Aguilera idomait a magazinban, 2014-ben már annyi sem. Az énekesnő, aki valószínűleg egy hónapon belül világra hozza második gyermekét - egy kislányt -, idén a V Magazin felkérésére szabadult meg a ruháitól.

Forrás: V Magazine

A fotók gyönyörűek, Christina ragyog, ami nem is csoda. Az énekesnőnek izgalmas időszak köszöntött az életébe. Párja, Matt Rutler Valentin-napon eljegyezte, ismét a Voice zsűritagja lesz, és az új albumán dolgozik.

Forrás: V Magazine

Terhesen a címlapon - ki hozta divatba?

1991-ben Demi Moore elsőként mutatta meg gömbölyded pocakját és pózolt meztelenül a Vanity Fair címlapján. A fotó körüli botrány persze borítékolható volt. Nos, Demi valóban többet mutatott, mint amit a Vogue vagy bármely más divatlap olvasói megszokhattak. A színésznő akciója után azonban kötelezővé vált mindez a babát váró sztárok körében, és a mai napig híres kismamák tömkelege érez késztetést arra, hogy méretes pocakját és persze felhőtlen boldogságát kendőzetlenül is a nagyvilág elé tárja. Cikkünket Demi Moore-ról és a divatos meztelenségről itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.