Milliókat költöttek otthonukra Katalinék, most mégis inkább költöznének

Forrás: AFP/Chris Jackson -
felújítás Katalin hercegnő Vilmos herceg Norfolk Kensington-palota költözés Anmer Hall
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elköltözik a Kensington-palotából Vilmos és Katalin, miután 4,5 millió angol fontot költöttek annak felújítására.

Költözésre adta a fejét Vilmos herceg és kis családja, miután több millió angol fontot – egészen pontosan 4,5 milliót – költöttek otthonuk, a Kensington-palota felújítási munkálataira.

Lakásfelújításon gondolkozol?

Egy renoválás nemcsak körültekintést igényel, hanem fantáziát is. A Life.hu imár összegyűjtött néhány inspiráló példát erre az esetre: nézz szét cikkünkben ide kattintva!

Az alattvalóknak így is szúrta már a szemét a kétmilliárd forintnak megfelelő összegű renoválás, amelybe beletartozott többek között egy privát célokra szánt második konyha is. A hercegi család egyik forrása szerint azonban mégis inkább vidékre, Vilmos herceg norfolki Anmer Hall birtokára költöznének a következő két évre.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Anmer Hallt Vilmos herceg kapta 30. születésnapjára nagymamájától, Erzsébet királynőtől. A 10 szobás kastélyhoz úszómedence és teniszpálya is tartozik, valamint egy külön lakrész György herceg dadusának és a biztonsági szakértőknek is.

A Gresham-palota lett a világ 3. legjobb szállodájahttp://www.life.hu/news/20140726-a-budapesti-gresham-palota-a-vilag-3-legjobb-szallodaja.htmlEgy nemzetközi szavazáson bronzérmes lett Budapest egyik szállodája.NewsLakásfelújítás 10 lépésben http://www.life.hu/csalad/20140429-lakasfelujitas-10-lepesben-konnyen-es-gyorsan-igy-haladj-sorban.htmlLakásfelújításba kezdeni sosem egyszerű dolog, de ha mindent előre megtervezel és megfelelő sorrendben végzel – vagy végeztetsz - el, sokkal hatékonyabban és szebben dolgozhatsz, és a felfordulással töltött idő is lerövidül. CsaládOrigoLady Diana frizuráját szeretné Katalin hercegnő?http://www.life.hu/trend/20140804-katalin-hercegno-frizuravaltason-gondolkodik-lady-diana-fele-hajat-vagatna-maganak.htmlÉvről évre övé a legszebb hajkorona, amelyet nők milliói kérnek a fodrászuktól világszerte. Katalin hercegnő haja mára fogalom lett, most mégis váltáson gondolkodik.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.