Gyurcsány Ferenc Dobrev Klára várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermeket vár Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége - írja a hvg.hu nyomán az Origo. A kisbabát februárra várják. 

Február közepére várja ötödik gyermekének érkezését Gyurcsány Ferenc - tudta meg a hvg.hu. Az információt a portálnak a DK-elnök erősítette meg, aki még annyit árult el: még azt sem tudják, hogy kisfiú vagy kislány, így a nevén sem gondolkodnak egyelőre.

Forrás: Origo

A politikusnak első házasságából van két fia, Péter (1988) és Bálint (1990), míg második feleségétől, Dobrev Klárától két gyermeke született, Anna (1996) és Tamás (1997).

Kisfiuk lesz Balázséknakhttp://www.life.hu/csalad/20140812-sebestyen-balazseknal-jon-a-masodik-baba-kisfiut-varnak.htmlAhogy írtunk is róla, Sebestyén Balázs és felesége, Viki, második gyermeküket várják. A testvérek között öt év korkülönbség lesz, és már a baba neme is kiderült.Család--Második babját várja Kumin Vikihttp://www.life.hu/csalad/20140801-kumin-viktoria-hirados-musorvezeto-varandos-masodik-babajat-varja.htmlHat évvel kislánya születése után ismét babát vár Kumin Viktória A műsorvezető a negyedik hónapban van, boldog, ugyanis mindig vágyott második gyerekre. Család--Megszületett Bakos Piroska kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140801-bakos-piroska-hirados-kisfia-megszuletett.htmlA minap még nagy pocakos képet posztolt magáról a szép híradós Bakos Piroska, de most már a karjaiban tarthatja babáját. És meg is mutatta ki büszkeségét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.