Hatalmasat nőtt Nick Vujicic kisfia

Forrás: Nick Vujicic/Facebook -
Nick Vujicic kisfiú apaság gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a kéz és láb nélküli férfi kisfia, Kiyoshi 2013 februárjában jött a világra. A pici már másfél éves, teljesen egészséges és nagyon aranyos. 

"My boy" - írta ki Facebookjára Nick Vujicic, és a poszthoz természetesen fotót is mellékelt. Nos, a kisfiú egyszerűen zabálnivaló, ahogyan belekapaszkodik végtagok nélkül született édesapjába. Nick népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, hogy fotót közel nyolcszázezren(!) lájkolták 1 óra alatt, valamint tizenegyezren kommentelték.

Forrás: Nick Vujicic/Facebook

Nick sokak példaképe

Kevés olyan ember van, aki nem hallott még Nick Vujicicról. Ő az a férfi, aki 1982-ben kéz és láb nélkül született, és mára sok ezer embernek ad reményt és bátorítást előadásaival. Nick szülei nagyon megrémültek, amikor gyerekük végtagok nélkül jött a világra, de miután kiderült, hogy ezt leszámítva teljesen egészséges és életképes, mindent megadtak neki, hogy minél inkább önállóbb és teljesebb életet élhessen. Másfél éve már ő is édesapa.

Jön az ötödik gyerek Gyurcsányéknálhttp://www.life.hu/csalad/20140816-gyurcsany-ferenc-felesege-dobrev-klara-otodik-gyerekukkel-varandos.htmlGyermeket vár Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc felesége - írja a hvg.hu nyomán az Origo. A kisbabát februárra várják. CsaládOrigoKisfiuk lesz Balázséknakhttp://www.life.hu/csalad/20140812-sebestyen-balazseknal-jon-a-masodik-baba-kisfiut-varnak.htmlAhogy írtunk is róla, Sebestyén Balázs és felesége, Viki, második gyermeküket várják. A testvérek között öt év korkülönbség lesz, és már a baba neme is kiderült.Család--Második babját várja Kumin Vikihttp://www.life.hu/csalad/20140801-kumin-viktoria-hirados-musorvezeto-varandos-masodik-babajat-varja.htmlHat évvel kislánya születése után ismét babát vár Kumin Viktória A műsorvezető a negyedik hónapban van, boldog, ugyanis mindig vágyott második gyerekre. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.