Kisbabát vár az Igazából szerelem sztárja

Forrás: SC/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
depresszió Martine McCutcheon Igazából szerelem krónikus fáradtság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Martine McCutcheon az Igazából szerelem dundi asszisztensét játszotta, így az egész világ ismeri. A 38 éves színésznő a depesszió és a folyamatos betegeskedés után már-már lemondott arról, hogy valaha is gyermeke lesz. A minap azonban magazincímlapon jelentette be a világnak: kisbabát vár.

A Hello magazin címlapján pózol Martine McCutcheon színésznő három és fél hónapos terhes és kisfiút hord a szíve alatt. A 38 éves színésznő, aki éveken át küzdött depresszióval és krónikus fáradtság szindrómával, 30 éves férjével, Jay McManus zenésszel Valentin-nap környékére várja a picit. Tisztára olyan, mintha az életet is az Igazából szerelem forgatókönyvírói írták volna!

Forrás: SC/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A színésznő mindig is úgy gondolta, csodálatos lenne, ha a szerencse végre megajándékozná egy babával, de mindig is attól tartott, ez nem következik be. "A harmincas éveim végén járva, betegséggel küzdve arra gondoltam, jobb lenne elfogadni, hogy a gyerek nekünk nem adatik meg, de nagyon szomorú lett volna az életem, ha ez valóban így történik" - mesélte Martine McCutcheon a magazinnak.

Mi az a krónikus fáradtság szindróma?

A krónikus fáradtságban (CSF) szenvedők már akkor is fáradtak, amikor felébrednek reggel, fáradtak minimális munkavégzés, vagy akár egy bevásárlás után is. Ezek a betegek állandóan és minden élethelyzetben fáradtak. Kimerültnek és erőtlennek érzik magukat a munkához, a sporthoz, sőt a szexhez is. Az okok között számtalan dolog szerepel, köztük a gyermekkori trauma, a rosszul diagnosztizált fertőzés vagy a túl sok koffein. A betegségről és a krónikus fáradtság elleni természetes módszerekről ebben a cikkünkben olvashatsz többet.

10 divatbaki, amitől öregnek és fáradtnak tűnszhttp://www.life.hu/trend/20130802-10-divatbaki-amitol-idosebbnek-tunhetsz.htmlHa azt hiszed, hogy a fekete szín mindenható és farmerből is csak a sztreccs a menő, akkor igencsak tévedsz! Áldásos hatásaik mellett bizony néha egy szempillantás alatt fáradt, öreg hölgynek mutatnak bennünket. A Life.hu most elárulja, hogyan kerülheted el, hogy 10 évvel öregebbnek nézzenek.TrendHalálosan fáradtnak érzed magad? Így győzd le!http://www.life.hu/drlife/20140529-a-kronikus-faradtsag-okai-kezelese.htmlAkik krónikus fáradtságról (CFS) panaszkodnak, azok akkor is fáradtnak érzik magukat, ha valójában kellő ideig aludtak és a szervezetüknek kipihentnek kellene lennie. A Life.hu Benke Rita természetgyógyász segítségével listázta a krónikus fáradtság okait és a megoldási módokat.Dr. Life--Betegségmúzeum nyílt Philadelphiábanhttp://www.life.hu/drlife/20140714-a-philadelphiai-egyetem-orvosi-kara-betegsegmuzeumot-hozott-letre.htmlHorrorisztikus, idegborzoló múzeumot hoztak létre a Philadelphiai Egyetem orvosi karán, Pennsylvaniában. A tárlat a legkülönfélébb betegségeket szemlélteti - nem is akármilyen formában.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.