Zabálnivaló baba Caramelék kislánya

Forrás: Facebook/Caramel -
Caramel TV2 kislány babafotó Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először, és egy ideig biztosan utoljára mutatta meg Caramel a kislányáról, Sophie-ról készült fotókat. Legalábbis ezt állítja. 

Úgy tűnik, édesapjához hasonlóan a baba sem szereti, ha fényképezik, fél óra után elkezdett sírni, így abba kellett hagyniuk a fotózást. Néhány profi képet azonban sikerült készíteni, amelyeket az Aktív nézőinek mutatott meg a büszke édesapa:

Az énekes arról is beszélt, egyelőre eldönthetetlen, kire hasonlít a kicsi, akárhányszor ránéznek, mindig mást látnak benne. Nos, annyi biztos, hogy a kis Sophie nagyon édes.

A szülés csodája képekbenhttp://www.life.hu/csalad/20140908-gyonyoru-fotokat-keszitettek-a-szules-utani-pillanatokrol.htmlGyönyörű fotókat válogatott össze az egyik internetes portál. A képeken a szülés utáni első pillanatokat örökítették meg. CsaládOrigoHatalmasat nőtt Nick Vujicic kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20140816-nick-vujicic-a-kez-es-lab-nelkuli-ferfi-kisfia-kiyoshi-hatalmasat-nott.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, a kéz és láb nélküli férfi kisfia, Kiyoshi 2013 februárjában jött a világra. A pici már másfél éves, teljesen egészséges és nagyon aranyos. CsaládOrigoKisfiuk lesz Balázséknakhttp://www.life.hu/csalad/20140812-sebestyen-balazseknal-jon-a-masodik-baba-kisfiut-varnak.htmlAhogy írtunk is róla, Sebestyén Balázs és felesége, Viki, második gyermeküket várják. A testvérek között öt év korkülönbség lesz, és már a baba neme is kiderült.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.