Beadta a válókeresetet Kim Kardashian édesanyja, Kris Jenner

Forrás: AFP/Araya Diaz -
Kris Jenner Kim Kardashian válókereset házasság válás valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elkezdődött: Kris Jenner 23 év házasság után benyújtotta a válási papírokat férje, Bruce Jenner ellen. A Kardashian família Amerikában hatalmas népszerűségnek örvendő valóságshow-ja állítólag végigköveti a válás minden procedúráját.

Valamikor tavaly októberben hangzott el a Kardashian-Jenner család valóságshow-jában, miszerint Kim Kardashian mamája, Kris válni akar. Egy évvel később az 58 éves sztár 23 év házasság után benyújtotta válókeresetét férje, Bruce Jenner ellen.

Forrás: AFP/Araya Diaz

Az ok a korábban már elvált hollywoodi sztároktól oly sokszor hallott „kibékíthetetlen ellentétek." Kim Kardashian édesanyja a hírek szerint nem csupán ékszereire és a házasság előtti vagyonára tart igényt, hanem legkisebb közös gyermekük, a 17 éves Kylie Jenner felügyeleti jogára is.

Pár órával később az egykori olimpiai bajnok Bruce válaszolt a keresetre, és bizony ő sem tart másra igényt, mint ékszerre, személyes tárgyaira és lányára, Kylie-ra. Hogy mi lesz még ebből, az a jövő zenéje, a kamera azonban a hírek szerint végig forogni fog: a család egyik közeli forrása a People magazinnak elárulta, film készül a Kardashian család válásából. (Te jó ég!)

Amiért nem lepődünk meg Kris Jenneren

Kim Kardashian édesanyja eddig sem arról volt híres, hogy inkább óvná családját a rájuk irányuló figyelemtől. A hatgyerekes és egyunokás sztármami korábban azért akadt ki lányáékra, amiért azok dollármilliók bekaszálása helyett csak simán a közösségi oldalukon tették közzé világraszóló esküvőjük fotóit. Így nincs miért csodálkozni, miért akarja végigkövetni válása minden részletét: a nézettség garantáltan magasra ugrik egy ilyen szaftos történet kapcsán...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.