Édesapja halála óta először szólalt meg Nicole Kidman

támogatás halál rajongó köszönet Facebook Nicole Kidman édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő közösségi oldalán mondott köszönetet a rajongók támogatásáért.

Édesapja halála óta először törte meg a csendet Nicole Kidman. Az Oscar-díjas színésznő, aki néhány hete vett végső búcsút szeretett apjától, Dr. Antony Kidmantől, Facebook-oldalán köszönte meg rajongóinak a támogatást.

Forrás: AFP/Loic Venance

Hogyan kell gyászolni?

Már őseink is tudták, hogy egy szeretett személy elvesztése az egyik legnagyobb trauma az életben, amelynek feldolgozásához idő és segítség kell. A Life.hu cikke ennek folyamatára próbál rávilágítani - a teljes írást IDE kattintva olvashatod el.
Mi történt Nicole Kidman hosszú hajával?http://www.life.hu/trend/20140813-nicole-kidman-rovidre-vagott-es-barnara-festett-hajjal-a-the-family-fang-filmforgatason.htmlA színésznőt rövid, barna frizurával kapták lencsevégre egy filmforgatáson.Trend--Végső búcsút vett édesapjától Nicole Kidmanhttp://www.life.hu/news/20140919-eltemettek-nicole-kidman-elhunyt-edesapjat-dr-antony-kidmant.htmlHelyi idő szerint péntek reggel temették el a világhírű színésznő édesapját, Dr. Antony Kidmant, aki valószínűleg szívrohamban hunyt el.News--Alig ismerte elhunyt féltestvérét Drew - Nem gyászol a színésznőhttp://www.life.hu/bulvar/20140801-drew-barrymore-elhunyt-feltestveret-jessicat-alig-ismerte.htmlJúlius 30-án, egy nappal a 48. születésnapja előtt, találták holtan autójában Drew Barrymore féltestvérét, Jessicát. A hatóságok először öngyilkosságra gyanakodtak, de azóta az is felmerült, hogy alkohol- és drogtúladagolásban halt meg az asszony. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.