Gólyahír! Megszületett Harsányi Levente kislánya

Forrás: TV2 -
terhesség Harsányi Levente szülés kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hétig titkolta a büszke édesapa, hogy megszületett kislánya, Lilla Boglárka.

Harsányi Leventééknél nagy az öröm. Az MTVA műsorvezetője pár napig tudta csak titokban tartani a csöppség megszületését, aki október 2-án reggel 9 órakor látta meg a napvilágot – írja a Blikk.

Forrás: TV2

„Ez az esemény nyilván egy család számára a legfontosabb. Mivel Lilla császárral született, a babának és mamának is kell a nyugalom, a pihenés, talán ezért is voltunk kicsit háttérbe. A kislányunk 53 centivel és 3500 grammal született, egy igazi kis hajas baba. Az anyuka és az orvos is kitett magáért, én csupán várakozhattam az előtérben, de már azt is nehezen viseltem, és bevallom, rosszul is voltam" – mesélte Levi, aki nagyon örül annak, hogy kisfia, az ötéves Nándi örömmel fogadta a kistestvér érkezését.

„A Harsányi-vonalon már kétszáz éve nem született lánygyerek, így emiatt is különleges alkalom ez a mostani. Nándi már ajándékot is kapott a hugitól, így akartuk elérni, hogy örüljön az érkezésének. Persze azt még nem tudja, hogy pár naposan senki nem tud ajándékot venni és adni. Nándi elkezdett babanyelven halandzsázni neki, így akarta megköszönni a tőle kapott játékot" – mondta mosolyogva az apuka.

Fésűs Nelly gyermeke is a napokban született meg - nézd meg ITT, hogy néz ki az újszülött kislány!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.