Kiderült, Ashton Kutcher és Mila Kunis gyermeke hogyan kapta különleges nevét

Forrás: AFP/Kevin Winter -
keresztnév Ashton Kutcher Mila Kunis Wyatt Isabelle Kutcher kosárlabda lány showműsor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész Conan O'Brien kedd esti showműsorának vendége volt, ahol kislánya, Wyatt Isabell nevét firtatták.

Mila Kunis és Ashton Kutcher első gyermekének különleges neve úgy tűnik, nem csak minket nem hagy nyugodni, hanem az amerikai műsorvezetőt, Conan O'Brient sem. Ashton a showman kedd esti műsorában beszélt arról, hogyan választották ki a kislány nem mindennapi keresztnevét.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Nincs hiány a különleges nevekben a sztárvilágban: Kate Winslet például "Medvének" nevezte el kisfiát, míg Christina Aguileraa nyári esőről nevezte el nemrég született kislányát. Legutóbb az első gyermekével terhes Blake Lively férje, Ryan Reynolds döbbentette meg rajongóit születendő babája keresztnevével - ám szerencsére nem gondolta komolyan. (Reméljük.)
Néhány héttel szülés után máris bombaformában van Mila Kunishttp://www.life.hu/ez-zsir/20141028-mila-kunis-bombaformaban-van-a-szules-utan.htmlKislánya október elején született meg, a színésznő azonban a képek tanúsága szerint ismét olyan karcsú, mint lánykorában.Ez Zsír!--Ashton Kutcher a legtöbbet kereső televíziós sztárhttp://www.life.hu/news/20140827-ashton-kutcher-amerika-vilagsztar-a-legtobbet-kereso-televizios-sztar-a-forbes-uzleti-magazin.htmlIsmét Ashton Kutcher az Egyesült Államok legjobban fizetett tévés színésze: a Forbes üzleti magazin szerint. NewsAFPKülönleges nevet kap Fésűs Nelly kislányahttp://www.life.hu/bulvar/20140507-fesus-nelly-szineszno-kislanya-kulonleges-nevet-kap-elza-teklanak-fogjak-hivni.htmlVégre rábukkant a megfelelő névre Fésűs Nelly és párja, amit születendő kislányuknak szeretnének adni. A korábban felmerült Vali helyett egy különlegesebb hangzású nevet szántak a picinek.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.