Magára hagyva, nyomorban él a Barátok közt egykori sztárja

www.facebook.com -
válás kisbaba család egyedülálló anya Csifó Dorina egyedülálló segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csifó Dorina, a Barátok közt egykori Noémije, 22 évesen ment férjhez, most pedig magára maradt kisbabájával. Szülei segítsége nélkül nem menne semmire.

"Amikor Viktor elköltözött, alig bírtam összeszedni magam, de Vincéért fel kellett állnom a padlóról, és az anyaszerep mellett a családfenntartó szerepét is magamra kellett vállalnom. Nap mint nap küzdök azért, hogy a gyermekem mindent megkapjon, amire szüksége van, de bevallom, a szüleim segítsége nélkül nem tudom, mi lenne velünk." - mesélte a tinisztár, aki azért állt most nyilvánosság elé történetével, mert szeretné, ha ezzel erőt adhatna más, hasonló sorsú édesanyának.

www.facebook.com

A családi helyzetet tovább nehezíti, hogy Dorina édesapja nemrégiben agyvérzést kapott, Dorina pedig munkanélküli, így gyakorlatilag a lány nyugdíjas édesanyja tartja el a családot.

"Édesanyám ahol és ahogyan csak tud, segít, de nem támaszkodhatok rá folyton. Az elmúlt időszakban megtanultam apa és anya is lenni egy személyben, ahogyan rengeteg anyuka kénytelen létezni Magyarországon. Vince pedig sohasem szenvedett hiányt semmiben." – tette hozzá a 26 éves színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.