anyaság csecsemő szülés Mádai Vivien RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"A kezdeti időszak nagyon kemény volt" - így kezdte történetét az RTL Klub műsorvezetője, amikor kisfiáról kérdezték.

Mádai Vivien, aki szeptember közepén 19 órás vajúdás után hozta világra kisfiát, Zénót, fáradtnak, de boldognak írta le magát a Borsnak. A lapnak elmondta, hogy kezdetben Zénó sokat sírt, hasfájással küzdött, alig aludt.

Forrás: facebook/Mádai Vivien

"Most ott tartunk, hogy éjféltől reggel hétig alszik, így nekünk is könnyebbek az éjszakák" - mesélte a mindennapokról Vivien. "Zénó minden időmet lefoglalja, szinte sehova sem jutok el, és egyelőre a férjemmel sem tudunk elég időt kettesben tölteni" - állítja mûsorvezető.

Igazi bébibumm volt a 2014-es év:

Szerencsére rengeteg magyar sztárcsemete látta meg a napvilágot épen és egészségesen 2014-ben. A Life.hu összegyűjtötte azokat a kicsiket, akiket a szüleik nem rejtettek el a nyilvánosság elől. Nézd meg tündéri csecsemőgalériánkat, pufók csöppségekkel és mámorban úszó szülőkkel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.