Nick Vujicic fiát ölelő képe ráébreszt, mi is az igazi ajándék

Forrás: Facebook/Nick Vujicic -
Nick Vujicic kéz és láb nélküli ölelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megható képet posztolt kisfiával a kéz és láb nélküli ember, Nick Vujicic: nem tudunk szó nélkül elmenni mellette.

Ahogy a Life.hu is megírta, Nick Vujicic kisfia tavaly februárban született meg. Az apróságról rendszeresen posztol fotókat a kéz és láb nélküli férfi, most például egy bűbájos képet rakott fel, amelyen a majdnem két éves Kiyoshi öleli őt mosolyogva. A felvételt már több mint 400 ezer ember like-olta.

Forrás: Facebook/Nick Vujicic

Ez egy olyan kép, ami mellett nem lehet csak úgy elmenni... Azt gondolnánk, hogy Nicknek, aki kezek és lábak nélkül született, sokkal nehezebb az élete, de aztán ránézünk erre a képre és azt látjuk, hogy ő teljesen boldog és elégedett. Példamutató.

Nick ma motivációs trénerként dolgozik: előadásai hasonló bátorítást adnak másoknak.

Golyók elé vetette magát egy kutya, hogy megvédje gazdáit http://www.life.hu/csalad/20141202-golyok-ele-vetette-magat-egy-nemetjuhasz-kutya-hogy-megvedje-gazdait.html Noah, a németjuhász egy váratlan utcai lövöldözésben áldozta fel életét egy édesanyáért és három gyermekért. Mind megmenekültek, a kutya azonban a helyszínen elpusztult. Család Babakori fotójával emlékezett édesapjára Paul Walker lánya http://www.life.hu/csalad/20141202-paul-walker-lanya-meadow-sosem-latott-babakori-keppel-emlekezett-meg-tragikusan-elhunyt-edesapjara.html Meadow Walker mindössze néhány hónapos lehet a sosem látott családi képen. Család Origo A HIV-pozitív fotós, aki megörökítette saját betegségét http://www.life.hu/csalad/20141125-december-elseje-az-aids-vilagnapja-ennek-kapcsan-beszelunk-a-betegsegrol-es-bemutatunk-egy-fotost.html December 1. az AIDS világnapja, amelyet 1988 óta tartanak meg, hogy felhívják a figyelmet a gyógyíthatatlan betegség megelőzésére. Legyen ez a nap az együttérzésé azokért, akik HIV-fertőzés miatt elvesztették szeretteiket, és együttérzés azokért, akik csodaként élik meg az életben maradás örömét. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.