Polgár Kriszta közösen pózolt cuki kisfiával

fotózás kisfiú Polgár Kriszta Miss Earth Hungary baba-mama Babavilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közös fotósorozat készült az egykori szépségkirálynőről és kisfiáról, Olivérről. A család már tűkön ült, mikor láthatja a csodás fotókat.

Ahogy a Life.hu is megírta , a 2008-as Miss Earth Hungary szépségverseny győztese nemrég álomnyaraláson járt. A büszke anyuka a hazaérkezés után baba-mama fotózásra vitte kisfiát. A kezdeti nehézségek után a cuki Olivér hamar belelendült a pózolásba, és nagyon jó képek születtek.

„A család már nagyon izgult, milyenek lettek a fotók, ezért fotózás előtt letöltöttem egy applikációt, és amint elkészültek a képek, azonnal küldtem modern képeslapokat a telefonomról" – mosolygott Kriszta, aki a fotósorozattal lepi meg a nagyszülőket, dédszülőket karácsonyra.

Döbbenet! Közel 7 kilós óriásbébije született egy nőnekhttp://www.life.hu/csalad/20141208-majdnem-7-kilos-oriasbebije-szuletett-egy-nonek-coloradoban.htmlNem csupán a szülőket, hanem a kórház dolgozóit is sokkolta a „kis" Mia Yasmin testsúlya.Család--A készségfejlesztő játékok királynője: az építőkockahttp://www.life.hu/csalad/20141125-a-keszsegfejleszto-jatekok-legkiemelkedobb-darabjai-az-epitokockak.htmlAz építőkocka egyike a kisgyermekek számára legelőször ajánlott játékoknak – ez ugyanis a legjobb módja a tanulási készségek fejlesztésének: serkenti többek között a kreativitást, problémamegoldást, a térlátást és a koordinációs készséget is.CsaládThinkstockOláh Gergő családja nélkül karácsonyozikhttp://www.life.hu/csalad/20141203-olah-gergo-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-csaladja-nelkul-karacsonyozik.htmlAz X-Faktor előadóinál nem meglepő, hogy rengeteg fellépésük van, néha még a szenteste is veszélyben forog.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.