Keira Knightley gyanú terhes Rihanna bulvár dalszöveg díjátadó várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön röppent fel a hír, miszerint rögtön két sztárbaba is úton van: míg Rihanna nem reagált a terhességét firtató találgatásokra, addig Keira Knightley színésznő sajtósa megerősítette a hírt.

Keira Knightleynak abszolút megvan az oka az örömre. Egyik részről jelölték a Screen Actors Guild legjobb női mellékszereplőjének díjára – másik részről pedig első gyermekét várja férjétől, James Rightontól.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A hírt a színésznő egyik közeli forrása erősítette meg a PageSixnek, aki szerint Keira már a harmadik hónapban jár. További gyanúra ad okot, hogy a Moët British Independent Spirit Awards gálán hozzá sem nyúlt az alkoholhoz. A színésznő sajtósa a minap erősítette meg a hírt, mi több, már a baba nemét is elárulta: Keira és James kislányt várnak! Ám a rajongók hiába várják, hogy a brit sztár is kommentelni fogja a hírt, szóvivője szerint ugyanis ez egyelőre biztosan nem fog megtörténni. A csöppség érkezését egyébként késő március-április környékén várják.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.