Megszülettek! Kétszeres anyuka lett a gyönyörű Zoe Saldana

Forrás: AFP/Jason Merritt -
esküvő Avatar fiú terhes Zoe Saldana Marco Perego iker megszületés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Avatar színésznője december 12-én, pénteken adott életet két ikerfiának. A hírek szerint az anyuka és a gyerekek is jól vannak.

Rögtön kétszeres anyuka lett Zoe Saldana: az Avatar film színésznőjének december 12-én, pénteken születtek meg ikerfiai a London's Daily Mirror jelentései szerint. A 36 éves sztár és férje, Marco Perego mindketten nagyon boldogok és izgatottak a hírek szerint.

Forrás: AFP/Jason Merritt
Megszülettek a monacói hercegnő ikreihttp://www.life.hu/csalad/20141210-megszulettek-a-monacoi-hercegno-charlene-es-albert-ikrei-a-kislany-gabriella-therese-marie-a-kisfiu.htmlIkreknek - egy kislánynak és egy kisfiúnak - adott életet szerdán Charlene hercegnő, II. Albert monacói herceg 36 éves felesége. A kicsik neve Gabriella, illetve Jacques lett.Család--Laza? Szexi? Egyenes? Göndör? Születésnapod elárulja, milyen frizura illik hozzádhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-hajhoroszkop-amilyen-a-csillagjegyed-olyan-frizura-illik-hozzad.htmlSzámodra melyik frizura az igazi? Ha minden jegynek saját stílusa van, akkor saját, egyedi frizurával is rendelkezik. A frizurahoroszkóp nem feltétlenül jelent egyfajta hajat, hanem egy típust, mely sok minden által befolyásolva változtatható. Te milyen jegyben születtél?HoroszkópThinkstockBéranyától született meg Jimmy Fallon showman kislányahttp://www.life.hu/csalad/20141204-beranyatol-szuletett-meg-jimmy-fallon-showman-masodik-kislanya.htmlA sztár szóvivője erősítette meg a hírt, miszerint szerdán megszületett második lánya. A gyermeket béranya hordta ki és hozta világra.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.