Végre! Íme, az első kép Mila Kunis és Ashton Kutcher kislányáról

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Ashton Kutcher kép fotó Mila Kunis Wyatt Isabelle Kutcher szelfi Instagram gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárpár Instagramon mutatta be a világnak a kis Wyatt Isabelle-t.

Sokáig kellett várnunk erre a képre, de a lényeg, hogy megérkezett: Ashton Kutcher és Mila Kunis végre megmutatták elsőszülött kislányukat, Wyatt Isabelle-t.

Forrás: Northfoto

Az Instagramra feltöltött családi szelfi alapján szerintünk tiszta apu a csöppség – ti mit gondoltok? Ashton és Mila nem sokkal gyermekük születése után is tett már közzé fotót a kicsiről – csak épp többedmagával. Azért örülünk, hogy végre kiderült, melyikük az, gyönyörűek így együtt!

Kiderült, Ashton Kutcher és Mila Kunis gyermeke hogyan kapta különleges nevéthttp://www.life.hu/csalad/20141030-ashton-kutcher-lanya-keresztnevenek-kivalasztasarol-beszelt-egy-showmusorban.htmlA színész Conan O'Brien kedd esti showműsorának vendége volt, ahol kislánya, Wyatt Isabell nevét firtatták.Család--Ashton Kutcher a legtöbbet kereső televíziós sztárhttp://www.life.hu/news/20140827-ashton-kutcher-amerika-vilagsztar-a-legtobbet-kereso-televizios-sztar-a-forbes-uzleti-magazin.htmlIsmét Ashton Kutcher az Egyesült Államok legjobban fizetett tévés színésze: a Forbes üzleti magazin szerint. NewsAFPMila Kunis szerint a szoptatás a legjobb edzéshttp://www.life.hu/csalad/20141212-mila-kunis-szerint-a-szoptatas-a-legjobb-edzes.htmlAz anyává lett színésznő Craig Ferguson showműsorában vendégeskedett, ahol az anyaság mellett karcsúságát is firtatta a műsorvezető.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.