Hivatalos! Babát vár Jessica Biel és Justin Timberlake

Forrás: AFP/Christopher Polk -
NSYNC terhesség megerősítés Justin Timberlake babavárás Jessica Biel énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hírt az énekes korábbi bandájának egyik tagja, Joey Fatone erősítette meg egy magazinnak: hamarosan szülői örömök elé néz a sztárpár.

Ami néhány hete még feltételezés volt, immár bizonyossá vált: Jessica Biel és Justin Timberlake valóban első gyermeküket várják.

Forrás: AFP/Christopher Polk

Felkötheti a babavárás alatt a nadrágot Jessica Biel, hiszen olyan stílusos kismamákkal kell felvennie a versenyt, mint Blake Lively és Katalin hercegnő. A két áldott állapotos híresség divatozását ITT fejtegette a Life.hu.
Nevet változtatott Jessica Bielhttp://www.life.hu/intim/20130912-jessica-biel-amerikai-szineszno-felvette-ferje-justin-timberlake-nevet.htmlA színésznő hivatalosan is felvette férje, Justin Timberlake nevét, de mint kiderült, régi nevére is hallgat még a szakmai berkeken belül.IntimBabát vár George Clooney felesége, Amal?http://www.life.hu/csalad/20141209-george-clooney-es-amal-alamuddin-babat-varnak-a-pletykak-szerint-a-szovivo-megszolalt.htmlGyanús kép látott napvilágot Mrs. Clooneyról, ami pontosan elég volt a terhességével kapcsolatos pletykák elindításához. A sztárpár szóvivője is megszólalt az ügyben.Család--Miért híznak el a nők a terhesség alatt?http://www.life.hu/drlife/20141216-a-nok-hetvenot-szazaleka-elhizik-a-varandossag-soran.htmlHa te is ádáz küzdelmet folytatsz azért, hogy terhesség előtti testsúlyodat visszaszerezd, lehet vigasztaló a gondolat, hogy egy tanulmány szerint a fiatal anyukák 75% ugyanezzel a problémával küzd.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.