Gombos Edina meztelenül pózol a címlapon

fotó címlap TV2 műsorvezető szexi meztelen Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vagány műsorvezető nem rejti véka alá terhes bájait, és szinte mindenét kipakolta egy címlapfotó kedvéért. 

Gombos Edinának nem könnyű a terhessége, és kórházban is kezelték, hogy kisbabája biztonságban legyen. Úgy tűnik, Edina túl van a nehezén, mert bevállalt egy igazán nem mindennapi fotósorozatot, sőt a Best magazin címlapján meztelenül pózol hatalmas pocakjával.

„Szerettem volna megajándékozni magunkat egy szexi, ugyanakkor a várandósság szépségét megörökítő fotóalbummal. Fontosnak tartom, hogy a testükkel elégedetlen nők, kismamák lássák, megértsék, ez egy természetes változás, és nagy pocakkal, gyarapodó kilókkal is lehetünk szépek, kívánatosak" - magyarázta a műsorvezető.

Sztárok, akik pocakosan is vetkőznek

Christina Aguilera második terhessége alatt sem hagyta ki a meztelen fotókat. Lara Stone modell egy különleges festményen, anyaszült meztelenül egy húscafatokkal beborított ágyon pózolt terhesen. És Kim Kardashian testvére, Kourtney Kardashian hatalmas pocakkal is bevállalta a meztelen fotózást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.