Kezdődhet a visszaszámlálás: Április 25-én érkezhet Katalin hercegnő babája

Forrás: AFP/Alastair Grant -
Katalin2015 baba Katalin hercegnő Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenlegi állás szerint György herceg 21 hónappal fiatalabb kistesója április 25-én érkezik a királyi családba. Bika jegyű lesz a fiatalabbik royal baby?

Már nem kell sokat várni a királyi család legifjabb tagjára, akiről még nem tudni, kisfiú vagy kislány lesz. Katalin hercegnő visszavonult a szülésig, ahol nem lehet jelen sem testvére, sem édesanyja.

Forrás: AFP/Alastair Grant

Egyes források azt súgták a Daily Mail-nek, hogy a nagy nap április 25. lesz.

Ők születtek április 25-én

Jim Carrey
Al Pacino
Diane Keaton
Renee Zellweger

Katalin a paddingtoni St. Mary's kórházban fog szülni, ahol György herceg is született.

Szépen cseperednek a sztárcsemeték http://www.life.hu/csalad/20150331-szepen-cseperednek-a-sztarcsemetek-hujber-feri-kislanya-fesus-nelly-kislanya-es-majka-kisfia-is.html Rohan az idő! Megmutatjuk, mekkorát nőttek Hujber Feri gyermekei, milyen cuki kislány Fésűs Nelly csöppsége és Majka kisfia miben ütött az édesapjára. Család -- Babával a karjaiban fotózkodott Joe Manganiello, a világ pedig elolvadt http://www.life.hu/csalad/20150331-joe-manganiello-unokahugaval-a-karjaiban-fenykepezkedett-a-vilag-pedig-elolvadt.html Egy újszülött kislány a világ legjobb testű férfisztárjával, és máris szebbnek látjuk a világot. Ennél jobb ma már nem lesz. Család Origo Pécsi Ildikó: „Elmennék az unokám mellett az utcán" http://www.life.hu/csalad/20150331-pecsi-ildiko-szineszno-fia-valasa-miatt-harom-eve-nem-latta-unokajat-aki-mellett-mar-elmenne-az.html A színésznő életében hatalmas szomorúságot jelent, hogy három éve nem láthatta unokáját, a kis Csabikát, aki azóta hatalmasat nőt, ezért Pécsi Ildikó fél, már meg sem ismerné a fiút. Család -- Szülők nélkül gáláztak a Beckham fiúk http://www.life.hu/csalad/20150330-brooklyn-romeo-es-cruz-beckham-szulok-nelkul-jelentek-meg-egy-galan.html Ki hinné, hogy már akkorára nőttek Victoria és David Backham gyerekei, hogy a sztárpár szülői felügyelet nélkül is elengedi őket bulizni? Legutóbb egy gyerekcsatorna díjátadóján jelent meg a három fivér. Család -- Így lett ember a Földön - elképesztő videó öt percben http://www.life.hu/csalad/20150327-a-kisdumasok-a-dinoszauruszokrol-a-fold-keletkezeserol-az-osemberekrol-beszelnek.html Vannak még dinoszauruszok? Hogyan haltak ki az őslények? Hogyan lett ember a földön? Hogy néztek ki az ősemberek? A Kisdumások elképesztő gondolatai... Család Thinkstock Nem telik könnyen Polgár Kriszta terhessége http://www.life.hu/csalad/20150330-rettegesben-telik-polgar-kriszta-egykori-szepsegkiralyno-terhessege.html Az egykori szépségkirálynőnek több problémával is meg kell küzdenie második terhessége alatt. Polgár Kriszta őszintén vallott arról, jelenleg milyen nehézséggel kell szembenéznie. Család --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.