Szépen cseperednek a sztárcsemeték

Forrás: Facebook/Mokka -
Hujber Ferenc növekedés kisfiú Vajtó Lajos sztárcsemete kislány Majka Fésűs Nelly Tölgyesi-Khel Cynthia gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rohan az idő! Megmutatjuk, mekkorát nőttek Hujber Feri gyermekei, milyen cuki kislány Fésűs Nelly csöppsége és Majka kisfia miben ütött az édesapjára.

Hujber Feriéknél már lassan fél éve teljes a család. A kis Noa mindannyiuk életét teljesen megváltoztatta, apukája odáig van kislányáért, és bátyja, Noel is imádja kishúgát. A család a TV2 Mokka adásának vendége volt, ahol megcsodálhattuk Hujber Feri és felesége, Tölgyesi-Khell Cynthia cuki csemetéit, Noelt és Noát.

Forrás: Facebook/Mokka

Fésűs Nelly és Vajtó Lajos kislánya, Elza Tekla is sokat fejlődött a születése óta, a büszke édesapa azonban a Mokka adásában elmondta, család ide, család oda egyelőre agglegény marad.

Forrás: Facebook/Mokka

Majka pedig közösségi oldalán osztotta meg kisfiáról, Mariánról azt a fotót, ahol a laza kisrác apjához hasonlóan pózol. „Ez a csávó vérből laza" – írta a kép mellé a büszke apuka.

Forrás: Facebook/Majka
Kellemes hűvös tetőtéri nappali nyáron is? Ablakcserével lehetséges!http://www.life.hu/csalad/hirdetes/20150331-kellemes-huvos-tetoteri-nappali-nyaron-is-ablakcserevel-lehetseges.htmlJó érzés, amikor esténként végre összegyűlik a család apraja-nagyja egy jó beszélgetésre vagy társasjátékozásra a nappaliban. A nyári szünidőben, amikor a gyerekek több időt töltenek otthon, akkor a nappali igazi gyűjtőhellyé válik, ahol tévéznek, játszanak, rajzolnak, miközben Ön vagy a nagyszülők mellettük vannak. Tetőtéri otthonokban azonban gyakran előfordul, hogy nemcsak a gyerekek, hanem a hőség is birtokba veszi a család fő életterét.HirdetésSzülők nélkül gáláztak a Beckham fiúkhttp://www.life.hu/csalad/20150330-brooklyn-romeo-es-cruz-beckham-szulok-nelkul-jelentek-meg-egy-galan.htmlKi hinné, hogy már akkorára nőttek Victoria és David Backham gyerekei, hogy a sztárpár szülői felügyelet nélkül is elengedi őket bulizni? Legutóbb egy gyerekcsatorna díjátadóján jelent meg a három fivér.Család--Így lett ember a Földön - elképesztő videó öt percbenhttp://www.life.hu/csalad/20150327-a-kisdumasok-a-dinoszauruszokrol-a-fold-keletkezeserol-az-osemberekrol-beszelnek.htmlVannak még dinoszauruszok? Hogyan haltak ki az őslények? Hogyan lett ember a földön? Hogy néztek ki az ősemberek? A Kisdumások elképesztő gondolatai...CsaládThinkstockMegszületett Gombos Edina kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20150330-megszuletett-gombos-edina-kisfia.htmlAz Aktív műsorvezetője immár kétgyermekes édesanya. Család--Megmutatta nagy fiát Sarah Jessica Parker: Tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150328-sarah-jessica-parker-a-szex-es-new-york-sztarja-megmutatta-fiat.htmlSJP 1997. május 19-én ment férjhez a színész Matthew Broderick-hez, első gyermekük pedig, James Wilkie Broderick 2002. október 28-án született meg. A büszke anyuka közösségi oldalán mutatta meg 12 éves fiát.CsaládOrigoHét hónapos lett Caramel kislánya, Sophiehttp://www.life.hu/csalad/20150328-het-honapos-lett-caramel-az-egykori-megasztar-nyertes-kislanya-sophie.htmlA büszke apuka, aki kényeztető szeretetben neveli cuki kislányát, most egy újabb fotót posztolt gyermekéről.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.