David Beckham divatbemutató Anna Wintour család Romeo Beckham Burberry Los Angeles program Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi különös, csak egy átlagos családi program Beckhaméknél: az első sorból nézhette végig az egész család a Burberry Los Angeles-i bemutatóját.

Egy olyan trendi, híres és remek génállománnyal bíró család, mint amilyenek Beckhamék is, már bejáratott ülőhellyel rendelkeznek a legnagyobb divatbemutatókon. Így történhetett, hogy a hattagú család, a Vogue rettegett főszerkesztője, Anna Wintour mellett foglalt helyet az első sorban a Burberry Los Angeles-i divatbemutatóján.

Forrás: Instagram/Burberry

A divattervezőként (és divatikonként) ténykedő egykori Spice Girls-tag, Victoria és az évszázad férfimodelljének kikiáltott David Beckham középső fiát, Romeót tavaly egyébként éppen a brit luxusmárka kérte fel karácsonyi kampányuk arcának, a 12 éves kissrác pedig ezzel 71 ezer dollárral, vagyis körülbelül 17 millió forintnak megfelelő összeggel lett gazdagabb. Csoda, ha ezután szívesen tesz eleget a Beckham-família a Burberry meghívásának?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.