Micsoda örömhír! Érkezik LL. Junior családjának legifjabb tagja

LL Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Junior a Facebookon osztotta meg a nagy hírt: kedvese újra várandós, hamarosan megszületik második gyerekük. 

"Hálás vagyok a jó Istennek! :) Örömmel tudatom veletek, hogy bővül a családom egy új kis élettel. :) Boldog vasárnapot mindenkinek!" - örült LL Junior a Facebookon, és még egy ultrahangfotót is megosztott a család leendő legifjabb tagjáról.

„Különösebben nem terveztük a második babánkat, de nem is álltunk ellen a sorsnak, Istenre bíztuk, és ő úgy döntött, jöhet a gólya. A nemét még nem tudjuk a kicsinek, de ez nem is fontos, az a lényeg, hogy egészséges" – magyarázta Junior, akinek, miután közösségi oldalán megosztotta a jó hírt, a rajongók közül sokan feltették a kérdés, mikor veszi feleségül Csillát?

„Nem a papírok kötöttségében hiszek, hiszen nem ezen múlik a boldogságunk, de nem is zárkózom el az esküvő lehetőségétől. Most azonban az a fontos, hogy így együtt hárman, hamarosan négyen, boldogok legyünk" – mondta a rapper a Life.hu-nak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Gratulálunk nekik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.