Sandra Bullock rövidre zárta a pletykákat: nem lesz több gyereke

Forrás: AFP/Kevork Djansezian -
Sandra Bullock gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszer s mindenkorra véget vetett a találgatásoknak a gyönyörű hollywoodi színésznő, aki megelégelte a róla keringő pletykákat. 

Ahogy arról néhány napja a Life.hu is beszámolt, a világ legszebb nőjének megválasztott Sandra Bullock újabb baba örökbefogadásán gondolkodik. Most azonban kiderült, a hír csupán kacsa volt.

Forrás: AFP/Kevork Djansezian

Sandra egy interjúban tisztázta a helyzetet, elárulta, ezek csupán híresztelések. „Annak ellenére, hogy mindig azt mondtam, szeretném, ha gyerekektől hemzsegne a házam, jelenleg csak olyan picúrok szaladgálnak az otthonomban, akiket a szüleik szeretnének visszakapni a vendégeskedés végén” – zárta rövidre a találgatásokat a hollywoodi színésznő.

Kik fogadtak még örökbe?

A sztárok közül sokan döntenek az örökbefogadás mellett. Vagy a koruk miatt tartják kockázatosnak, hogy vállalják a terhességet, vagy épp nincsen mellettük senki, amikor elérkezettnek látják az időt a családalapításra. Van, aki az alakját félti, és olyan is akad, aki egyszerűen csak segíteni szeretne a nehéz sorsú csöppségeken. Ma már nem csak Madonna, vagy éppen Angelina Jolie az örökbefogadás ügyeletes jelképei. A sztárvilágban egyre többen választják ezt az utat a boldog családi élethez.

Azt pedig még viccesen hozzátette, hogy ha valaki más híreszteléseket hallott, akkor azokat mindenképp ossza meg vele is, hiszen ha a kis Louisnak testvére érkezik, arról nem ártana neki is tudnia, hogy felkészülhessen rá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.