Megszületett Hada Renáta kisfia

Forrás: Facebook/Hada Renáta -
terhesség szülés Hada Renáta szerető Fábry Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztotta meg a jó hírt Hada Renáta: szerdán délután világra jött kisfia, Pistike. 

Hada Renáta, Fábry Sándor exszeretője a terhessége alatt sokszor borzolta a kedélyeket: először azzal, hogy nem örül, hogy kisfiút hord a szíve alatt, aztán pedig azzal haknizott, hogy kár volt férjhez mennie. Majd következett harca a Magyar Tudományos Akadémiával, amely nem engedélyezte, hogy gyermekét Pistinek nevezze el. Most azonban a kis csöppség megszületett, és Renáta büszkén osztotta meg a jó hírt közösségi oldalán – írja a hir24.hu.

Forrás: Facebook/Hada Renáta

"Üzenetek Pistitől. A várakozásokkal ( Mami..) ellentétben csudaszép lettem. Apukám a kedvencem. Bazi hangos vagyok egész nap és azt üvöltöm: KÖSZÖNÖM, hogy vártatok" – írta a vicces sorokat Renáta.

Fésűs Nelly féléves kislányával ment bőrfeszesítő kezelésrehttp://www.life.hu/csalad/20150429-fesus-nelly-szineszno-fel-eves-kislanyaval-ment-borfeszesito-kezelesre.htmlA színésznő kislánya, Elza Zorka mindenhova elkíséri anyukáját. A tündéri hét hónapos baba most egy különleges kezelésre kísérte le Nellyt. Család--L.L. Junior párja beletörődött, hogy nem lesz esküvőhttp://www.life.hu/csalad/20150428-l-l-junior-rapper-parja-csilla-beletorodott-hogy-a-masodik-gyermek-utan-sem-lesz-eskuvo.htmlA rapper a napokban tudta meg, hogy kedvese, Csilla ismét babát vár. Az esküvő gondolata azonban még a második gyermek után sem fordult meg a zenész fejében.Család--Így lazulgat apósával Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/csalad/20150427-hosszu-katinka-vilagbajnok-uszono-san-franciscoban-baseballozott-aposaval.htmlÚgy tűnik, a fiús sportokban is megállja a helyét az Iron Lady, aki apósával baseballozott.CsaládOrigoÉdesapja ellenezte Trokán Anna házasságáthttp://www.life.hu/csalad/20150416-trokan-nora-szineszno-hazassagat-edesapja-trokan-peter-ellenezte.htmlA szép színésznő két válást csinált végig életében, de már sikerült mindkettőn túltennie magát.CsaládOrigoTímár Brigi megmutatta újszülött kislányáthttp://www.life.hu/csalad/20150402-timar-brigitta-a-2013-as-a-miss-intercontinental-hungary-cim-gyoztese-megmutatta-ujszulott-kislanyat.htmlPár napja adott életet első gyermekének, Boginak a 2013-as Miss Intercontinental Hungary cím győztese. Brigi a Life.hu-nak mutatta meg a kis csöppségről készült első fotót.Család--Pécsi Ildikó: „Elmennék az unokám mellett az utcán"http://www.life.hu/csalad/20150331-pecsi-ildiko-szineszno-fia-valasa-miatt-harom-eve-nem-latta-unokajat-aki-mellett-mar-elmenne-az.htmlA színésznő életében hatalmas szomorúságot jelent, hogy három éve nem láthatta unokáját, a kis Csabikát, aki azóta hatalmasat nőt, ezért Pécsi Ildikó fél, már meg sem ismerné a fiút.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.