Anyák napi cukiságcunami - exkluzív fotók a legnagyobb sztárok újszülött babáiról

anyák napja baba Justin Timberlake Jessica Biel Instagram újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Justin Timberlake és párja, Jessica Biel korábban még azt nyilatkozták, hogy mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy gyermekük ne szerepeljen a mé­diában, a csöppség első fotóját végül mégis ők maguk osztották meg Timberlake Instagram-profilján. 

Ezzel ők is beálltak azon sztárok sorába, akik a közösségi média segítségével mutatták meg a nagyvilágnak újszülött babájukat. Anyák napja alkalmából az alábbiakban összeszedtünk néhány hihetetlenül édes és bensőséges képet az ifjú sztáranyukákról és csöppségeikről.

Silas Randall Timberlake

A kicsi fiúcska április 10-én látta meg a napvilágot, híres szülei pedig tíz napra rá, április 20-án osztották meg ezt a hihetetlenül cuki képet a piciről az Instagramon keresztül. De nem csak a csöppség debütált ezzel a fotóval, anyukája, Jessica Biel sem mutatkozott ez idáig a szülése óta. Mi innen kívánunk a sugárzó, ifjú anyukának nagyon boldog első anyák napját!

Forrás: Instagram/ Justin Timberlake

Tudtad?

Az anyák megünneplésének története egészen az ókori Görögországig nyúlik vissza. Akkoriban tavaszi ünnepségeket tartottak Rheának az istenek anyjának, és vele együtt az édesanyák tiszteletére. Magyarországon 1925-ben a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt tartotta az első ünnepet, a májusi Mária-tisztelet hagyományaival összekapcsolva. Manapság már világszerte megemlékeznek az anyukákról, ám különöző országokban más és más napokon ünnepelnek. Míg idehaza hivatalosan május első vasárnapján köszöntjük fel az édesanyákat, addig a legtöbb nyugat-európai országban és az Egyesült Államokban május második vasárnapjára esik az ünnep. Ne lepődj hát meg, ha a külföldi sztárok egy hét eltolódással árasztják majd el az internetet cuki anyukás képeikkel.

Dashiel Edan Jovovich-Anderson

Milla Jovovich és rendező-producer férje, Paul W. S. Anderson második gyermeke április elsején született meg. A szépséges színésznő is az Instagram-profilján mutatta meg kislányát a nagyközönségnek, és az imádnivaló képet így kommentálta: "Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy végre elmondhatjuk, megszületett második kislányunk, Dashiel Edan Jovovich-Anderson! A baba 3,2 kilogrammal és 51 centiméterrel jött világra. Szeretünk, Dash!"

Forrás: Instagram/Milla Jovovich

Noah Bublé

Michael Bublé nem vesztegette az időt! Gyermeke első képét egyenesen a szülőszobából osztotta meg rajongóival Twitteren keresztül. „Boldogok vagyunk, és nagyon hálásak, hogy megérkezett a kisfiunk" - írta a bensőséges fotó mellé.

Forrás: Instagram/Michael Buble

...és vannak, aki szeretnek titkolózni

Akadnak olyan sztárok is, akik az "adok is, meg nem is" elvet vallják, és újszülött gyermeküket csak sejtelmesen mutatják meg rajongóiknak. Érthető a döntés, hogy ameddig lehet, meg szeretnék óvni gyermeküket a nagy nyilvánosság esetleges veszélyeitől. Ilyen volt Liv Tyler is, aki Sailor Gene Gardner névre hallgató kisfiáról csak titokzatos részleteket mutatott meg. Láthattunk egy cuki fotót Sailor csöppnyi kezecskéjéről, és egy másikat, amin a fiúcska csak hátulról mutatkozott.

Forrás: Instagram/Liv Tyler

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.