Gwyneth Paltrow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt mondják, az alma nem esik messze a fájától, ezt pedig a már hivatalosan is elvált anyukának, Gwyneth Paltrownak is meg kellett tapasztalnia.

Igazi nagylány lett a hollywoodi színésznő és az ismert énekes, Chris Martin lányából. A 11 éves Apple anyukájához hasonlóan rajong a divatért, így nem is csoda, hogy Gwyneth Paltrow már többször kapta rajta gyermekét, ahogyan a gardróbjában „kalózkodik", ahol világhírű tervezők darabjai lógnak.

Forrás: AFP


„Sok topomat, pólómat és melegítőmet viselte már" – árulta el a színésznő, aki áprilisban, tízévnyi házasság után mondott hivatalosan is búcsút Chris Martinnak. Az egykori álompár nagyon békésen vált el egymástól, sokaknak példát mutatva ezzel.

Végleg vége! Kimondták Gwyneth Paltrow és Chris Martin válásáthttp://www.life.hu/intim/20150421-gwyneth-paltrow-szineszno-es-chris-martin-zenesz-valasat-hivatalosan-is-kimondtak.htmlÚgy tűnik, végleg vége: Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását hivatalosan is kimondták.IntimAFPJó szándékával csinált hülyét magából Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/news/20150414-gwyneth-paltrow-szineszno-csatlakozott-a-food-bank-challenge-felhivashoz-de-rosszul-sult-el.htmlA színésznő kedves gesztust akart tenni, ami azonban nagyon rosszul sült el: a sztár rengeteg ellenséges kommentet kapott a Twitteren. Olvasd el az eset előzményeit!NewsAFPÍgy fest Gwyneth Paltrow bikiniben http://www.life.hu/ez-zsir/20150120-igy-fest-gwyneth-parltrow-bikiniben.htmlA mexikói strandon mutatta meg Gwyneth Paltrow: van értelme az egészséges életmódnak.Ez Zsír!Fáradt vagy és morcos? Gőzöltesd a vaginádat! Gwyneth Paltrow is ezt teszihttp://www.life.hu/intim/20150129-gwyneth-paltrow-vaginagozolessel-tisztitja-magat.htmlFáradt vagy, stresszes, esetleg egy kicsit morcos? Idegesítenek a testszagok? Végre itt a megoldás mindenre. Gőzöltesd a vaginádat!IntimAFPMegtaláltuk Gwyneth Paltrow hasonmásáthttp://www.life.hu/atalakitunk/20140408-atalakit-a-jono-team-gwyneth-paltrow-hasonmassa-alakitottuk-kittit.htmlGwyneth Paltrow magánéletéről, divatbakijairól, munkájáról sokat hallani mostanában. Kittiről viszont keveset tudtunk, egészen addig, amíg meg nem látogatott minket. Mi a közös a két szőkeségben? Az, hogy hihetetlenül hasonlítanak egymásra, amire mi még inkább ráerősítettünk egy szép sminkkel, frizurával és ruhával.ÁtalakítunkOrigoGwyneth Paltrow-nak túl jó volt Brad Pitthttp://www.life.hu/intim/20150115-gwyneth-paltrow-szineszno-szerint-tul-jo-volt-neki-brad-pitt.htmlMegnyílt a színésznő: volt szerelmeiről és szakításairól mesélt egy rádiós interjújában.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.