Hírek a kórházból: Nincsenek komplikációk, Katalin vajúdik

Forrás: Northfoto -
Katalin2015 szülés Katalin hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról a Life. hu is beszámolt: Katalin hercegnét ma reggel férje, Vilmos herceg autóval kórházba vitte. A hercegné már vajúdik, a kórházból érkező firss hírek szerint pedig minden rendben van az anyával és a babával. 

A St. Mary's kórház egyik munkatársa közölte Twitterén, hogy Katalinnál a vajúdás normális ütemben halad, a kismama és a baba is rendben vannak.

Forrás: Northfoto

Katalint ma reggel hat óra körül kellett kórházba szállítani, miután elkezdett vajúdni. A kórházi forrás azt is megerősítette, hogy György hercegre szülei távollétében dajkája vigyáz. Az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy végre megérkezzen a pici trónörökös. A legfrisebb híreket Katalinról és babájáról a Life.hu-n olvashatod majd.

Drogot találtak Katalin hercegné kórházábanhttp://www.life.hu/news/20150430-drogot-talaltak-katalin-hercegne-korhazanak-mosdojaban.htmlA kokainra a klinika egyik mosdójában bukkantak rá, mindössze pár méterre attól az osztálytól, ahol a hercegné szülni fog. A St. Mary's kórház vizsgálatot indított az ügyben.News--Fertőzött a kórház, ahol Katalin hercegnő fog szülnihttp://www.life.hu/news/20150426-fertozott-a-korhaz-ahol-katalin-hercegno-fog-szulni.htmlKatalin hercegnő bármelyik pillanatban megszülhet, azonban a St. Mary kórház sebészeti osztályát lezárták, mert nyolc beteg bakteriális fertőzést kapott. NewsNorthfotoKatalin hercegnő hétfőn babakelengyét vásárolgatotthttp://www.life.hu/csalad/20150425-katalin-hercegno-hetfon-babakelengyet-vasarolgatott.htmlKatalin hercegnő mára van kiírva, már az egész világ izgatottan várja a brit trónörököst. A baba egyelőre még várat magára, de az angolok folyamatos készenlétben vannak, és a gólyahírre várnak.Család--Mi lesz velünk két évig Katalin hercegnő nélkül? http://www.life.hu/csalad/20150409-katalin-hercegno-vissza-akar-vonulni-ket-evre.htmlAz a hír járja a brit királyi udvarban, hogy Katalin hercegnő vissza akar vonulni két évre, nem szeretné ugyanis azt a hibát elkövetni, mint György herceg születése után. CsaládNorthfotoKároly herceg bevallotta: lányunokára vágyikhttp://www.life.hu/csalad/20150501-karoly-herceg-szeretne-ha-vilmos-hercegnek-es-katalin-hercegnenek-kislanya-szuletne.htmlAz egész világ lélegzetvisszafojtva várja, hogy végre megszülessen Vilmos herceg és Katalin hercegné csemetéje. Természetesen a királyi család többi tagját is hihetetlen izgalomban tartja a pici érkezése, akiről a nagypapa, Károly herceg elárulta: a leginkább azt szeretné, ha kislány lenne. Talán ő már tud valamit?Család--Nem állnak meg kettőnél! Még több gyereket szeretne Vilmos és Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20150423-vilmos-herceg-es-katalin-hercegne-meg-tobb-gyereket-terveznek.htmlA hercegné nagybátyja, Gary Goldsmith elhintette: ha most nem születik kislánya a párnak, később még megvan rá az esélye, hiszen unokahúgáék még további kistestvéreket terveznek György hercegnek!Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.