Gyönyörű fotóval adta a világ tudtára Lionel Messi, hogy érkezik a második babájuk

Forrás: Instagram/Leomessi -
családbővítés Barcelona CF terhesség focistafeleség Lionel Messi szülés focista sztárcsemete gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lionel Messi Instagram oldalán tett közzé egy képet, melyen kedvese, és kisfia látható.

A csodaszép fotó mellé pedig azt írta, hogy nagyon várják az új jövevényt, és már most nagyon szeretik. Vagyis már biztos, hogy újabb taggal bővül a Barcelona sztárjátékosának családja:

Forrás: Instagram/Leomessi
Harry herceg máris üzent újszülött unokahúgánakhttp://www.life.hu/csalad/20150503-harry-herceg-maris-uzent-ujszulott-unokahuganak-katalin-es-vilmos-lanyanak.htmlA HollywoodLife úgy tudja, Vilmos azonnal felhívta az öccsét az örömhírrel, és elújságolta, hogy a hétvégén megszületett a kislánya. Harry, aki jelenleg Ausztráliában vesz részt az SAS kiképzésén, már alig várja, hogy hazatérjen, és láthassa az unokahúgát.Család--Csodaszépek! Sarka Kata gyermekeivel tölti az anyák napjáthttp://www.life.hu/csalad/20150503-sarka-kata-gyermekeirol-posztolt-kepet-anyak-napjan.htmlKata, akiről legutóbb azt írtuk, hatalmasat változott a teste, mivel a husiból izmok lettek, most egy csodás képet osztott meg, amin lányával látható.Család--Így ünnepli Iszak Eszti az anyák napját http://www.life.hu/csalad/20150502-iszak-eszti-musorvezeto-elarulta-hogyan-unnepli-az-anyak-napjat.htmlSok kedves emlék, boldog pillanatok, közös élmények - Iszak Eszti elmesélte milyen pazar anyák napi ajándékkal lepte meg édesanyját pár éve.Család--10 dolog, amit minden anyukának tudni kell: Ennél cukibb anyák napi videó nincs ishttp://www.life.hu/csalad/20150503-lakatos-mark-anyak-napi-meglepetes-video-gyerekkoztarsasag-styletube.html"Nagyon szeretünk titeket, csak nem tudjuk, hogy mondjuk ki ezt. Szeretlek anyu, gyönyörű vagy" - Ilyen és ehhez hasonló pontok, összesen tíz, amit tényleg minden édesanyának ismernie kell.Család--Anyák napi cukiságcunami - exkluzív fotók a legnagyobb sztárok újszülött babáirólhttp://www.life.hu/csalad/20150501-exkluziv-fotokat-osztanak-meg-a-sztarok-instagramon-keresztul-ujszulott-babaikrol.htmlBár Justin Timberlake és párja, Jessica Biel korábban még azt nyilatkozták, hogy mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy gyermekük ne szerepeljen a mé­diában, a csöppség első fotóját végül mégis ők maguk osztották meg Timberlake Instagram-profilján. CsaládOrigoMint két tojás: megmutatta 15 éves lányát Reese Witherspoonhttp://www.life.hu/csalad/20150503-reese-witherspoon-es-ryan-phillippe-gyonyoru-lanya-ava-15-esztendos.htmlA bájos szőke színésznő, aki az utóbbi időben Sofia Vergarával ápol jó barátságot, most úgy döntött, megmutatja rajongóinak, mekkorát nőtt a lánya.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.