Dukai Regina remek pótanyuka

Forrás: redlemon -
modell kisfiú Dukai Regina anya Madagaszkár állatkert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dukai Regina barátnője kislánya, Natasa társaságában gyakorolja az anyaságot, és azt is elmesélte, ő fiús anyuka szeretne lenni.

Bár az állatkertben pillanatok alatt számtalan cukisággal találkozhat a látogató, Regiék most célirányosan a majomsimogató felé igyekeztek, hogy megetethessék és megsimogathassák a kis szőrmókokat. A vidám programra a csajokat Natasa kedvenc plüssállatkája, a Madagaszkárból ismert Morris is elkísérte.

Forrás: redlemon

„Natasa, vagy ahogy mi becézzük Nasi jól ismeri a budapesti állatkert lakóit, hiszen sűrűn járunk ide. A gyűrűsfarkú makikért különösen odavan, ha lehetőségünk van rá, mindig meg is etetjük őket banánnal vagy szőlővel. Nagyon szeretem az állatkerteket, a budapesti pedig különösen szép. Minden alkalommal igazi feltöltődés számomra ez a program" – mesélte a szőke modell, majd azt is elárulta, ő fiús anyukaként látná szívesen magát.

„Szinte a pótanyukája vagyok Nasinak, nincs olyan hét, hogy ne találkoznánk, már többször aludt is nálam. Mellette tanulom előre a gyereknevelés fortélyait: néhány hetes kora óta tudok róla mindent, és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem ezen a téren, úgy gondolom, ez sokat segít majd, ha egyszer saját gyermekem születik" - mondta Regi, aki annak ellenére, hogy remek közte és a kis Nasi között az összhang, inkább fiús anyukaként képzeli el magát a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.