Kislányáért aggódik Hódi Pamela

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela -
Hódi Pamela Éden Éjjel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden édesanya legszörnyűbb rémálma, hogy a gyermeke megbetegszik. Ilyenkor legszívesebben a nap minden pillanatában mellette lenne, és ápolná, szeretgetné.

Nincs ezzel másképp Hódi Pamela sem: az Éden Éjjel műsorvezetője nemrég egy olyan képet posztolt közösségi oldalán, amelyen beteg kislányát szorongatja aggódva. Reméljük, a kis Natasa Zselyke minél hamarabb jobban lesz!

Forrás: Facebook/ Hódi Pamela

Hódi Pamela imádnivaló smink nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150508-hodi-pamela-smink-nelkuli-fotot-posztolt.htmlHódi Pamela kislányával, Natasa Zselykével készített cuki, otthoni szelfit.TV + Bulvár--Hódi Pamela: "Mindenki önkielégít"http://www.life.hu/bulvar/20150430-hodi-pamela-szerint-mindenki-vegez-onkielegitest-az-eden-hotelben.htmlHódi Pamela rájött a megoldásra. Az Éden Éjjel műsorvezetője szerint a játékosok úgy bírják ki hetekig a szex nélküli életet, hogy önkielégítést végeznek. TV + Bulvár--Hódi Pamela az Éden Hotel-esekkel csapatjahttp://www.life.hu/bulvar/20150423-hodi-pamela-eden-hotelesekk-bulizott.htmlHódi Pamela, Berki Krisztián exe partizós képpel örvendeztette meg rajongóit.TV + Bulvár--Exkluzív családi fotók a Kardashian családrólhttp://www.life.hu/csalad/20150511-exkluziv-csaladi-fotok-a-kardashian-csaladrol.htmlAmerikában nem május első, hanem második vasárnapján ünneplik az anyák napját. A Kardashian-lányok a nagy nap alkalmából rengeteg képet osztottak meg követőikkel a családi albumból.Család--Részeg betegszállítók elejtettek egy halottathttp://www.life.hu/news/20150511-berettyoujfalun-reszeg-betegszallitok-elejtettek-egy-halottat.htmlRészeg betegszállítók elejtettek egy halottat a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban szombat hajnalban. News--Családra vágyik Harry herceghttp://www.life.hu/csalad/20150511-harry-herceg-csaladra-vagyik.htmlA brit királyi család feketebáránya egy nemrég adott interjújában árulta el, mennyire szeretne már megállapodni.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.