Gólyahír! Tatár Csilla babát vár!

Forrás: Tatár Csaba -
baba terhesség Tatár Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla a blogján jelentette be a fantasztikus hírt: még az idén anyuka lesz. 

Tatár Csilla a blogján számolt be az örömhírről, ahol bájos pocakos fotót is megosztott magáról.

"El sem hiszitek, hogy milyen régóta vágytam már arra, hogy leírjam ezt a mondatot: ANYA LESZEK! Tovább már nem szeretném és nem is tudnám titkolni, hogy Balázzsal kisbabánk lesz! Mérhetetlen boldogság és az elmúlt évek tükrében egy óriási csoda ez az életünkben" – írja.

Forrás: Tatár Csaba

"Az én legnagyobb csodám pedig már itt van szívemben és alatta! Szóval most, egy héttel a 32. szülinapom előtt, teljes bizonyossággal kijelenthetem, hogy az Apukájáért és Érte, vagyis Értük, megérte minden!:)"

Gratulálunk!

Magzatod agyában percenként 250 000 idegsejt jön létre - Várandósságod 10. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150516-a-terhesseg-10-heteben-mi-tortenik-a-kisbabaval-es-a-kismamaval.htmlMagzatod külseje egyre inkább hasonlít egy babához, mostanra már arcocskájának egyes részei is felismerhetők. A 10. hétre a gyermeked összes létfontosságú szerve kialakult, és megkezdik összehangolt, közös működésüket. CsaládThinkstock9 éve egy pár Sarka Kata és Hajdú Péterhttp://www.life.hu/csalad/20150517-9-eve-egy-par-sarka-kata-es-hajdu-peter.htmlA Facebookon tette közzé Péterrel közös fotóját Sarka Kata. Az intim felvétel annak örömére készült, hogy közel egy évtizede egy párt alkotnak. CsaládOrigoSzárnyakat adott Down-szindrómás fiának egy apahttp://www.life.hu/csalad/20150517-szarnyakat-adott-down-szindromas-fianak-egy-apa.htmlAmikor Wil Lawrence megszületett az egész család félt a jövőtől, és nem tudta, mihez kezdjen a jelennel. Az azóta eltelt másfél évben viszont Wilről rengeteg kép született, igazi sztár lett belőle. Lawrence-ék rájöttek, hogy az élet így is csodálatos. Család--Gyermeket vársz? A mobilod veszélyezteti a babád egészségét!http://www.life.hu/csalad/20150516-megriasztja-a-magzatokat-a-mobiltelefonok-csengese.htmlMár korábban is folytak kutatások a terhesség alatti mobiltelefon-használat lehetséges veszélyeiről – egy friss vizsgálat azonban egy újabb problémára hívta fel a szakemberek figyelmét. Mégpedig arra, hogy a várandós kismamáknál levő mobiltelefon hangja megzavarhatja a magzat alvás-ébrenlét ciklusát.CsaládThinkstockHazajött Magyarországra Gáspár Evelin – Családi fotót posztoltakhttp://www.life.hu/csalad/20150516-hazajott-magyarorszagra-gaspar-evelin.htmlÚgy tűnik, hazajött a nyári szünetre a külföldön tanuló Gáspár Evelin. Jó néhány napja itthonról posztolgat közösségi oldalaira, most pedig apja, Győző tett fel a Facebookjára közös, plázázó családi képet. CsaládOrigoPirner Alma babát vár - A Facebookján kiáltotta világgá boldogságáthttp://www.life.hu/csalad/20150515-pirner-alma-rudtancos-babat-var.htmlCuki fotóval adta rajongói tudtára Pirner Alma, hogy hamarosan gyarapodik a családjuk. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.