szoptatás nyilvános szoptatás szoptató anya szoptatás a McDonald's-ban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mintegy száz nő szoptatott egyszerre a Nyugati téri McDonald's-ban – így tiltakoztak az ellen, hogy két nappal ezelőtt egy biztonsági őr kizavart a gyorsétteremből egy anyát, aki meg akarta szoptatni gyermekét. 

Délelőtt megtartották a flashmobot, amellyel az ellen tiltakoztak a szoptató nők, hogy egy biztonsági őr kizavarta a gyorsétteremből az anyukát, aki meg akarta etetni babáját. Az Orgio információi szerint a megmozduláson mintegy száz nő vett részt, ők először a Nyugati pályaudvarnál gyülekeztek, majd onnan 11 órakor mentek át a mellette található McDolnald's-ba.

Forrás: Life.hu

A helyszínen a cég sajtósa is ott volt, aki így reagált a történtekre: „Ez egy család- és gyermekbarát vállalat, bármelyik anya megszoptathatja a gyermekét bármelyik éttermünkben". A McDonald's vizsgálatot indít az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.