Berki Krisztián cuki apuka üzemmódba váltott - Imádjuk!

apuka Berki Natasa Zselyke cuki Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztiánt általában kőkemény férfiként, sportolóként, műsorvezetőként szoktuk emlegetni. Azonban nem tudunk szó nélkül elmenni az übercuki apa-lánya napi fotói mellett. Imádnivalóak a kis Natival. 

Hódi Pamela rendszeresen posztol a tündéri kislányról, illetve Berki Krisztián Facebookján is gyakran feltűnik Natasa Zselyke. Nagyon büszkék a szülők a csodaszép Natira.

Berki a szokásos ingjeit és farmerjait apukás kantáros nadrágra cserélte, és szelfizett egyet a kislánnyal.

Forrás: Facebook/ Berki Krisztián

Később egy megható verset is posztolt, illetve még egy cuki fotóval örvendeztette meg rajongóit a Facebookon. Ezt ITT találod meg.

Gyászol Ben Stiller - Elvesztette édesanyjáthttp://www.life.hu/csalad/20150525-ben-stiller-edesanyja-anne-meara-meghalt.htmlElhunyt Anne Meara, Ben Stiller 85 éves édesanyja. CsaládAFPA nap videója: Ennyire még senki nem utálta az avokádóthttp://www.life.hu/csalad/20150520-baba-aki-nagyon-utalja-az-avokadot.htmlEz a baba tényleg nagyon utálja azt a zöld, pépes izét, amit mindenáron meg akarnak etetni vele. CsaládOrigoKidobták a szoptató anyát a Nyugati téri Mekibőlhttp://www.life.hu/csalad/20150522-penteken-a-nyugati-teri-gyorsetteremben-szoptato-flashmobot-szerveznek.htmlEgy anya engedélyt kért a Nyugati téri McDonald's étteremben, hogy megszoptathassa gyerekét, de a biztonsági őr kitessékelte onnan, főnöke utasítására. Péntekre szoptató anyukák szerveznek flashmobot a gyorsétteremhez. Család--Hada Renáta megmutatta kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150518-hada-renata-fabry-exe-megmutatta-kisfiat-pistit.htmlNemrég megszületett Hada Renáta kisfia, Pisti. A fiatal anyuka teljesen odavan a babáért.CsaládOrigoVajon a te gyereked hazamenne egy idegennel? Megdöbbentő videó!http://www.life.hu/csalad/20150504-kiserlet-gyerkekek-hazamennek-egy-idegennel.htmlEgy fiatal férfi anyukákat kérdezett meg arról, vajon az ő gyerekük néhány kedves szó után hazamenne-e egy teljesen idegen férfival a játszótérről. Természetesen minden anyuka nemmel válaszolt, és biztosak voltak benne, hogy csemetéjük képtelen lenne ilyesmire. A felmérés valódi eredménye azonban megdöbbentő volt.CsaládThinkstockTiszta anyja! Megszólalásig hasonlít a színésznőre a lányahttp://www.life.hu/csalad/20150426-meryl-streep-es-lanya-mamie-gummer-nagyon-hasonlitanak.htmlMeryl Streep lánya, Mamie Gummer teljesen úgy néz ki, mint a világhírű színésznő fiatalon! CsaládNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.