Megható képet posztolt kislánya keresztelőjéről Milla Jovovich

Forrás: Instagram/ Milla Jovovich -
Milla Jovovich fotó megható keresztelő gyönyörű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő második gyermekének május 22-én tartották a keresztelőjét. A ceremónia meghitt és bensőséges volt.

A 39 éves Milla Jovovich, akinek áprilisban született meg második kislánya, egy orosz, ortodox templomot választott a szertartás helyszínéül. A közel két hónapos Dashielről, akit anyukája imád fotózni, ezúttal is gyönyörű képek készültek.

Forrás: Instagram/ Milla Jovovich

Forrás: Instagram/ Milla Jovovich

Megdöbbentő hasonlóság! Demi Moore és lánya ikerpárnak néznek kihttp://www.life.hu/csalad/20150526-demi-moore-szineszno-es-lanya-rumer-willis-ikerparnak-neznek-ki.htmlA színésznő 26 éves lánya, Rumer Willis posztolta azt a fotót, amelyen ikreknek, de legalábbis testvéreknek néznek ki.Család--Kim Kardashian és Kanye West házassági évfordulójukat ünneplikhttp://www.life.hu/csalad/20150523-kim-kardashian-es-kanye-west-hazassagi-evfordulojukat-unneplik.html2014. május 24-én házasodott össze az egyik leghíresebb celebpáros: Kim és Kanye. A hétvégén egy éves házassági évfordulójukat ünneplik Franciaországban.Család--Chris Hemsworth és kislánya nagyon édesek együtt! Íme a tündéri fotó!http://www.life.hu/csalad/20150523-chris-hemsworth-a-forgatasi-szuneteket-is-kislanyaval-tolti.htmlA lélegzetelállítóan szexi színész, aki többek között Thort alakítja, minden időt kihasznál, hogy gyerekeivel legyen - így legújabb filmjének forgatási szüneteit is kislányával töltötte.Család--Apukájával rocksztárkodott Liv Tylerhttp://www.life.hu/csalad/20150523-liv-tyler-a-gyuruk-ura-szinesznoje-rocksztar-apukajaval-enekelt.htmlA színésznő együtt énekelt apukájával, Steven Tylerrel – azért persze nem színpadon, csak otthon, szórakozásból. Egy videó mindenesetre készült róla.Család--Kris Jenner leleplező családi fotót posztolt! Így nézett ki Kim Kardashian régen!http://www.life.hu/csalad/20150523-kris-jenner-megmutatta-hogy-nezett-ki-kim-es-kourtney-kardashian-a-90es-evekben.htmlA Kardashian-család minden tagja imád fotókat posztolni a különböző közösségi oldalakra. Kris Jenner is rákapott az ízére, aki ezúttal a családi albumból vett elő egy régi-régi képet, aminek a lányok nem biztos, hogy örülnek.Család--Ashton Kutchert és kislányát séta közben kapták el a fotósok! Íme, a tündéri kép!http://www.life.hu/csalad/20150520-ashton-kutchert-es-kislanyat-seta-kozben-kaptak-el-a-fotosok.htmlA színészpár, Ashton Kutcher és Mila Kunis kislányáról még nem is láttunk igazán jó fotót – most azonban megcsodálhatjuk a 7 hónapos kis tündért.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.