Damu Roland újabb vallomása: "Anyám vasalózsinórral akart felakasztani"

Forrás: MTI/Marjai János -
Damu Roland verés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland önéletrajzi könyvében igencsak durva stílusban meséli el eddigi életét. Egy televíziós interjúban is elárult egy nagyon durva részletet az anyjával való kapcsolatáról.

Szabadulása után a Fókusznak mesélt arról Damu Roland, hogy nem tartja a kapcsolatot anyjával, aki folyamatosan bántalmazta őt gyerekkorában. "Többször volt elmegyógyintézetben, nem tartom őt az anyámnak. A büdös életben nem akarok vele többet találkozni. Volt, hogy föl akart engem akasztani vasalózsinórral, volt, hogy reggel arra ébredtem, ütött-vert." - mondta az interjúban.

Arról is beszélt, hogy fiait sem látta már évek óta, és alkoholizmusáról is szó esett. Itt megnézheted a teljes interjút Damu Rolanddal:

A könyvéből néhány részletet már bemutattunk: a Hal a tortán botrányos adását Damu szemszögéből, az estét, amiért börtönbüntetést kapott, és az anyjával való szörnyű kapcsolatát.

"Az apám egy pedofil, aki veszélyes lehet bármelyik gyerekre" – Őszinte történet gyerekkori borzalmahttp://www.life.hu/csalad/20150526-szexualis-abuzus-gyerekkorban-brigitta-tortenete.html"Kicsi gyerekkorom óta szorongások és rémálmok gyötörtek, aminek a fő oka az agresszív és hatalommániás katonatiszt apám volt. Iszonyatosan féltem, és egyben undorodtam is tőle. Állandó rettegésben tartott engem és az öcsémet, egy-egy apró »hibáért« is büntetés járt, verés, üvöltözés, fenyegetés. Az óvónő anyám (milyen ironikus) sosem lépett közbe, és védett meg minket. Sosem értettem, hogy hogyan szerethet egy ilyen embert, mert nyilvánvalóan imádta az apámat."CsaládOrigo5 horvát város, ahova mindenképpen el kell látogatnod – Káprázatos képekhttp://www.life.hu/csalad/20150515-5-horvat-varos-ahova-mindenkeppen-el-kell-latogatnod.htmlFényes mészkővel kirakott utcák, velencei stílusú katedrálisok, tengerparti sétányok, középkori emlékek - Horvátország gyönyörű városai felhőtlen kikapcsolódást, szórakozást és feltöltődést kínálnak minden nyaralni vágyónak. Összeállítottuk a Life.hu top 5 kedvenc horvát városát - ezekre a csodás helyekre mindenképpen el kell látogatnod!CsaládThinkstockÍgy alszik szerelmével Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20150527-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-cukin-egyutt-aludt-kislanyaval-sophieval.htmlCuki, összebújós fotót posztolt a Megasztár győztese – ez aztán a szívet melengető családi fotó.Család--Ez már nem élet, csak létezés – Képes-e egy gyermek a saját haláláról dönteni?http://www.life.hu/csalad/20150520-kepes-e-egy-gyermek-sajat-halalarol-donteni-az-gyermekeutanazia-kerdese.htmlKegyes halálért könyörgött, majd meggondolta magát. A 14 éves chilei kislány, Valentina Maureira történetét néhány hónapja az egész világ megismerte: a cisztás fibrózisban szenvedő kislány egy YouTube-ra feltöltött videóban kért engedélyt eutanáziára a chilei elnöktől. A videó készítésekor éppen öt műtéten volt túl, és úgy érezte, nincs már ereje tovább küzdeni a betegséggel, csak szeretne örökre elaludni. CsaládThinkstockHatalmas port kavart a modell szoptatós címlapjahttp://www.life.hu/csalad/20150527-nicole-trunfio-az-elle-magazin-cimlapjan-szoptatta-meg-kisfiat.htmlNicole Trunfio az Elle magazin ausztrál kiadásának júniusi címlapján szoptatja kisfiát, Ziont. Az előfizetőknek készült borítókép, ahogyan az várható volt, nagy visszhangot keltett.CsaládOrigoMegszületett Keira Knightley kisbabájahttp://www.life.hu/csalad/20150527-megszuletett-keira-knightley-elso-gyermeke.htmlTöbb forrás is megerősítette a hírt, miszerint anyuka lett a törékeny színésznő. Gratulálunk!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.