Olvadni való fotó: Nádai Anikó cuki pocokká változott

pocok Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó terhes cuki RTL Klub kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerekded kismama lett az Éjjel-Nappal Budapest sztárja. Anikó a közösségi oldalán mutatta meg, milyen egy leendő boldog anyuka, aki nem dacol a kilókkal.

Bájos fotókat tett közzé közösségi oldalán néhány hete Nádai Anikó. A képek azonban illetéktelen kezekbe jutottak, és egy kamu oldalt hoztak létre a Facebookon a lány nevében. Anikó a Life.hu-nak ezek után megmutatta, melyik az egyetlen profilja, amelyet ő maga kezel. Azóta mi csak onnan mutatunk nektek Anikóról terhesfotókat, most pedig egy cukiskodós képet találtunk, amelyen Anikó vállalja kikerekedett arcát.

Forrás: Facebook/Nádai Anikó

„Na most mondja azt valaki, hogy nem látszik az a plusz 10 kiló. De boldog pocok vagyok!" – írta a kép mellé Anikó.

Cicciolina elárulta titkos vágyáthttp://www.life.hu/csalad/20150528-cicciolina-azaz-staller-ilona-pornoszineszno-nagymama-szeretne-lenni.htmlAz egykori botrányhősnő mindennél jobban vágyik egy gyermekre, de állítja, ha már édesanya nem lehet, ideje lenne, hogy fia megajándékozza egy unokával.CsaládFotó: Szabó Balázs/Life.huKondákor Zsófi nem hagyta el kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20150528-kondakor-zsofi-a-tv2-joban-rosszban-sorzat-sztarja-allitja-nem-hagyta-el-kisfiat-es-mindig.htmlA Jóban Rosszban Veronikájáról olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy elhagyta kisfiát – a színésznő most tiszta vizet öntött a pohárba.Család--Csodálatos fotósorozat készült Ördög Nóra kisfiárólhttp://www.life.hu/csalad/20150522-ordog-nora-a-tv2-musorvezetojenek-kisfiarol-vencelrol-ferje-nanasi-pal-fotos-keszitett-kepeket.htmlNánási Pál ismét kis családját fotózta: a cuki Vencelről egy csodás sorozatot készített. A kissrác le sem tagadhatja, hogy Ördög Nóra az édesanyja.CsaládOrigoDamu Roland újabb vallomása: "Anyám vasalózsinórral akart felakasztani"http://www.life.hu/csalad/20150528-damu-roland-ujabb-vallomasa.htmlDamu Roland önéletrajzi könyvében igencsak durva stílusban meséli el eddigi életét. Egy televíziós interjúban is elárult egy nagyon durva részletet az anyjával való kapcsolatáról.CsaládOrigo5 horvát város, ahova mindenképpen el kell látogatnod – Káprázatos képekhttp://www.life.hu/csalad/20150515-5-horvat-varos-ahova-mindenkeppen-el-kell-latogatnod.htmlFényes mészkővel kirakott utcák, velencei stílusú katedrálisok, tengerparti sétányok, középkori emlékek - Horvátország gyönyörű városai felhőtlen kikapcsolódást, szórakozást és feltöltődést kínálnak minden nyaralni vágyónak. Összeállítottuk a Life.hu top 5 kedvenc horvát városát - ezekre a csodás helyekre mindenképpen el kell látogatnod!CsaládThinkstockEgy izgő-mozgó baba élete – Várandósságod 14. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150527-ez-tortenik-a-terhesseg-alatt-hetrol-hetre-a-14-heten.htmlA 14. héten rengeteg aprócska, de fontos változás történik babáddal: növekedésnek kezd a pici szemöldöke, első hajszálai is megjelennek, és ujjacskái végét már körmöcskék díszítik. Mindez a te pocakodban történik – hihetetlen belegondolni, ugye? CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.