Vérlázító pazarlás - ezek a szülők több milliót költenek gyermekük szülinapi zsúrjára

Forrás: Northfoto -
luxus Suri Cruise pazarlás szülinapi zsúr szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány színes lufi, egy saját kezűleg sütött szülinapi torta és a hőn áhított Barbie baba vagy G. I. Joe - a legtöbb szülő általában ilyen meglepetésekkel készül gyerkőce szülinapjára. Vannak azonban olyan überszerencsés (?!) lurkók, akiknek szülei kimaxolják a szülinapi zsúr fogalmát, és csemetéjüket valódi luxuspartival és hozzá dukáló luxusajándékokkal lepik meg. 

Suri Cruise szülinapja

A hollywoodi sztároktól nem is várhatna mást az ember... Mégis, ha belegondolunk abba, hogy az egykori sztárpár, Tom Cruise és Katie Holmes a gyermekük második szülinapjára annyi pénzt költött, amennyit egy halandó ember egy egész évben nem keres meg, talán jogosan érezhetjük kicsikét pazarlásnak a hatalmas hacacárét.

Forrás: Northfoto

A kislány második szülinapi ünnepségére a szerető szülők potom 100 000 dollárt vertek el, amiből 17 000 dollárt csak a friss vágott virágokra, 45 000 dollárt a cateringre, több mint 5000 dollárt pedig sütikre és muffinokra költöttek. A zsúr a pillangók tematikára épült, így hát a világsztár szülők úgy gondolták, meglepik gyermeküket azzal, hogy egy szobát 1000 (szerencsétlen) élő lepkével töltenek meg. Hogy egy kétéves gyermek ebből a rongyrázásból mennyit értett meg? Csak remélni merjük, hogy nem sokat.

A csodababa szülinapja

Nem csak a sztárokra jellemző pazarlás. Lisa Augustine és Joe Martino sem sajnálta a pénzt - fiúknak, Jojónak első születésnapján igencsak kitettek magukért. Bár a pici fiú konkrétan átaludta az egész partit, a vendégek azért jól érezték magukat: volt bowling, hullámvasút, artistamutatványok, mindez egy hatalmas fedett szórakoztató-központban, amelynek csak a bérleti díja 25 000 dollár volt egy napra. Hogy minek ilyen grandiózus ünnepség egy egyéves fiúcskának? A szülők szerint pici fiúk a világ minden kincsét megérdemelné. Elmondásuk szerint gyermekük egy igazi csoda, mivel Lisa, a feleség több szerencsétlen vetélésen is átesett, míg végül világra jött Jojo. Az örömhöz azonban szomorúság is társult, a kisfiú ugyanis súlyos genetikai rendellenességgel született, a jobb karja teljesen hiányzik.

Forrás: segiempat.com

Trónok harca névnap

Bár az egyéves Emma Chung túl fiatal még ahhoz, hogy ismerje a közkedvelt sorozatot, úgy tűnik, a szülei nagy Trónok harca-rajongók, ez indíthatta őket arra, hogy lányuk névnapját egy Trónok harca tematikájú bulival ünnepeljék meg. A sorozatrajongó szülők igazán kitettek magukért, a kicsi lány még egy minivastrónt is kapott.

Forrás: dramafever.com

Rongyrázó szülők rongyrázó gyerekei

Vérlázító fotókat posztolnak a közösségi oldalakra azok a gyerekek, akik jó dolgukban már nem igazán tudnak mit csinálni. Külön oldalt hoztak létre erre a célra a magániskolák növendékei a Facebookon és az Instagramon is. Sőt! Mivel tényleg annyira vérlázító fotók kerülnek ezekre a helyekre, újabban leginkább a Snapchatet használják: itt ugyanis a képek mindössze 10 másodpercig láthatók, azután maguktól megsemmisülnek. A kedvenceink között akad olyan fotó, amin egy tinédzser Dom Perignonban mos kezet – ez köztudottan a világ egyik legdrágább pezsgője. De akad olyan kép is, amin jól látható, hogy az apuci által egy hétre adott zsebpénztömeg nem fér bele a gyerek pénztárcájába. Persze vannak méregdrága autók, helikopterek, feszített víztükrű medencék - és sokkoló megjegyezések mindezekhez.

/1407/J_m_d201474163917

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.