Szandi lánya, Blanka csodaszép kis hölgy lett

Fotó: Pintácsi Viki -
Pintácsi Viki fotózás varázslás Blanka átváltozás Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pillanatok alatt elszaladtak az évek, és Szandi kislánya gyönyörű, szárnyait bontogató nővé érett.

Blankáról lenyűgöző fotókat készített Szandi testvére, Pintácsi Viki. Az eredménnyel az egész család elégedett volt, Blankának pedig végre lett egy kis önbizalma.

Fotó: Pintácsi Viki

„Blanka lányunk márciusban töltötte be 15. életévét. Akkor találtuk ki a nővéremmel, Vikivel, hogy Nővarázsoló műhelyében megajándékozzuk őt egy önbizalomnövelő fotózással" – kezdi Szandi, aki szerette volna, ha lánya ráérez a benne rejlő értékekre.

„Blankára ráfért egy igazi csajos nap keresztanyukájával, Vikivel, aki profi fotós. Amikor a nap végén a lányomért mentem, hatalmas öröm volt látni, hogy sugárzott a boldogságtól, és végre jól érezte magát a bőrében" – magyarázta az énekesnő, akitől testvére vette át a szót.

„Egyáltalán nem volt nehéz Blankával dolgozni. Örülök, hogy ilyen fantasztikus napot tölthettem a keresztlányommal. A fotók a Margitszigeten készültek, ahol harmonikus környezetben, remek hangulatban telt a nap, alig vettük észre, hogy fotózáson vagyunk" – mesélte Viki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.