Erdei Zsolt megdöbbentő vallomása: "Féltem megszeretni Grétit"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
koraszülött világbajnok box kislány félelem szeretet vallomás Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok boxoló bevallotta, sokáig nem merte megszeretni kislányát – ezzel saját magát próbálta védeni.

Erdei Zsolt kislánya koraszülöttként látta meg a napvilágot. Gréti élete egy ideig hajszálon függött, ezért a sportoló nem merte beleélni magát a boldogságba, amit ma már nagyon megbánt – írja a Story.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Bevallom, sokáig nem is mertem kimondani, hogy két gyerekem van. Féltem megszeretni Grétit, mert mi lesz velem, ha mégis elveszítem őt? Utólag persze lelkiismeret-furdalásom is van emiatt. Lehet, hogy gyáva, talán önző is voltam, mert saját magamat próbáltam védeni a csalódástól" – magyarázta Zsolt.

Nádai Anikót megtréfálta a gólya - kislány helyett kisfiút hord a szíve alatt http://www.life.hu/csalad/20150602-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarjanak-pocakja-nagyra-nott-es-gyonyoru-kismama.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest sztárja terhessége 30. hétben jár, és bár eddig úgy tudta kislány érkezik hozzájuk, a ultrahang most egyértelműen kimutatta kisfia lesz. Család--Szandi lánya, Blanka csodaszép kis hölgy letthttp://www.life.hu/csalad/20150601-szandi-enekesno-lanya-blanka-kulonleges-fotozason-jart-keresztanyanal-pintacsi-vikinel.htmlPillanatok alatt elszaladtak az évek, és Szandi kislánya gyönyörű, szárnyait bontogató nővé érett.Család--Görög Zita: "Lotti és Milán két teljesen különböző egyéniség"http://www.life.hu/csalad/20150529-gorog-zita-modell-musorvezeto-megmutatta-cuki-gyermekeit-lottit-es-milant-akik-ket-teljesen.htmlGörög Zita megmutatta két tündéri gyermekét. Milán második osztályos, Lotti pedig nemrég fejezte be az iskolai előkészítőt.Család--Van olyan, mikor az eljegyzést nem követi esküvő - Te várnál 50 évet egy férfira?http://www.life.hu/csalad/20150602-befolyasolja-e-a-kapcsolatot-a-jegybenjaras-hossza.htmlAhogy a nagykönyvben meg van írva: meglátod és megszereted, együtt jársz vele néhány évig, majd eljön a várva várt pillanat: térden csúszva megkéri a kezed, rá egy évre pedig hetedhét országra szóló lakodalmat csaptok. Végül természetesen boldogan éltek, míg meg nem haltok. Hát nem tökéletes történet? De igen, túlságosan is az. A valóság a legtöbbünk számára ennél jóval több bonyodalmat tartogat.CsaládThinkstockTatár Csilla megmutatta gömbölyödő pocakját - Csodaszép kismama!http://www.life.hu/csalad/20150604-tatar-csilla-musorvezeto-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlAhogy egyre jobban látszik a műsorvezetőn a terhesség, úgy lesz szebb és szebb. Tatár Csilla teljesen kivirult!Család--"A legjobb önzőség: segíteni" -Te kész vagy rá a következő 30 napban?http://www.life.hu/csalad/20150603-hosok-tere-kezdemenyezes-tegyel-valami-jot-30-napig-philip-zimbardo-professzor-altal-kidolgozott.htmlTe is lehetsz hétköznapi hős - ezért pedig már ma tegyél valamit! A Hősök tere egy tavaly indult civil kezdeményezés, az ötlet pedig Philip Zimbardo fejéből pattant ki. Tavaly után idén ismét Magyarországra látogatott a a világhírű szociálpszichológus, aki elmesélte, hogy áll most a program, és milyen előrelépések történtek az utóbbi hónapokban. Több magyar híresség is csatlakozott a kezdeményezéshez, ők pedig azt is elárulták, mi az, amit a következő 30 napban biztosan megtesznek azért, hogy a világ legalább egy kicsit jobb legyen. Csatlakozz hozzájuk Te is!CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.