Pamelával és kislányával nyaralna Berki Krisztián

Forrás: Baksa Norbert -
Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Orosz Rulettben lépett színpadra Berki Krisztián, aki nagy sikert aratott a showder klubos Orosz György közönsége előtt. Vallomása azonban egyrészt megdöbbentő, másrészt teljesen érthető volt. A műsorvezető kijelentette, hogy Pamelát és a kis Natasa Zselykét szeretné nyaralni vinni. Cserpes Lauráról azonban egy szó sem esett. 

A Bors be is számolt az ott történtekről. "Hál’ Istennek, Pamelának köszönhetően megszületett Berki Natasa Zselyke. Ha van egy közös gyermeke­tek, utána bármi történhet veletek, lehet egy nagyon szép yachtod, meg x barátnőd, de férfiként azt mondom, ha gyermeked van, onnantól kezdve nincs feljebb. Persze vannak viták, meg ellentétek, és rengeteg melót kell beletenni egy kapcsolatba, ha az ember azt szeretné, hogy családban éljen, kompromisszumot kell kötni, én viszont kompromisszumképtelen vagyok" - idézi a lap az Éden Hotel műsorvezetőjét.

Forrás: Baksa Norbert

"Harmincéves koromban többszörösen kiégett pali voltam, minden területen. Amikor Pamela megérkezett az életembe, nagyon egy hullámhosszon voltunk, boldogság, öröm, csokiszirom, gereblyéztük a hullámokat a Rómain, és szerettük volna, hogy legyen egy gyermekünk. És hát véletlenek nincsenek, elsőre sikerült... Innentől kezdve pedig elkezdtem gondolkodni, hogy társként, hosszú távon, életünk végéig együtt tudunk-e működni. (...) Most van az a helyzet, hogy vannak viták, nehézségek, ilyen-olyan dolgok, leginkább miattam, de hogy ezt össze tudjuk-e úgy formálni, hogy ez egy nagyon szép, hosszú távú kapcsolat legyen, nem tudom. Főleg azért fontos, hogy a kislányunk egy olyan megélt családban nőhessen fel, ami sem Pamelának, sem nekem nem adatott meg" - tette hozzá, valamint arról is beszélt, hogy Pamelát és kislányát, Natasa Zselykét szeretné elvinni nyaralni.

A néhány héttel ezelőtti hírek szerint Berki Krisztián Cserpes Laurával jár, éppen ezért meglepő, hogy róla szó sem esett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.