Ettől a fotótól elolvadsz! Együtt a kis herceg és kis hercegnő

Forrás: Kensington Royal Palace -
Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kép György hercegről vagy Sarolta hercegnőről már önmagában nagyon aranyos. Na de így, hogy ketten vannak? Tündéri!

György hercegről és Sarolta hercegnőről a hercegnő pénteki keresztelője után tették közzé ezt az ennivaló képet. Látszik a kis hercegen, hogy a húga máris a szívébe lopta magát.

Ugye, mennyire aranyosak?

Forrás: Kensington Royal Palace

Anyjára ütött Demcsák Zsuzsa lányahttp://www.life.hu/csalad/20150604-anyjara-utott-demcsak-zsuzsa-lanya.htmlDemcsák Zsuzsa saját gyerekkoráról és gyermekeiről mesélt Sarka Katának és Váczi Gergőnek.CsaládOrigoEgy valódi ember - Várandósságod 18. hetének történéseihttp://www.life.hu/csalad/20150605-ez-tortenik-a-terhesseg-18-heteben-a-magzattal-es-az-anyaval.htmlA 18. héten folytatódik babád testén a hőszabályzó zsírréteg képződése. És bár az elmúlt két hétben csak két centimétert nőtt, a súlyát ennek ellenére megkétszerezte.CsaládThinkstock5+1 aranyköpés terhes nőktől http://www.life.hu/csalad/20150604-5-1-aranykopes-terhes-noktol.htmlA kismamákra különböző módokon hat a terhesség. Nem gyakori, hogy a fogantatás után csak többes számban hajlandóak a trónörökösről (és magukról) beszélni. Egyeseket államvizsga közben ér, míg mások Piroskához mérik az állapotot. Íme, pár aranyköpés, ami minden babablogon elhangzik: CsaládThinkstockPamelával és kislányával nyaralna Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/csalad/20150606-hodi-pamelaval-es-kislanyaval-nyaralna-berki-krisztian.htmlAz Orosz Rulettben lépett színpadra Berki Krisztián, aki nagy sikert aratott a showder klubos Orosz György közönsége előtt. Vallomása azonban egyrészt megdöbbentő, másrészt teljesen érthető volt. A műsorvezető kijelentette, hogy Pamelát és a kis Natasa Zselykét szeretné nyaralni vinni. Cserpes Lauráról azonban egy szó sem esett. Család--Közösségi oldalán reklámozza a szoptatást a gyönyörű modell! Íme, a fotó!http://www.life.hu/csalad/20150606-doutzen-kroes-modell-kozossegi-oldalan-reklamozza-a-szoptatast.htmlA kétgyermekes Doutzen Kroes egyenesen imád szoptatni – és ezt most újra bebizonyította.Család--Meglepő! Justin Bieber egészen új oldalát mutatta meg!http://www.life.hu/csalad/20150606-justin-bieber-enekes-imadja-5-eves-feltestveret-jaxont.htmlAz énekes megmutatta eddig rejtett oldalát – a kistestvérről gondoskodó báty szerepében tündökölt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.