megalázás apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem az első olyan videó járja az internetet, amelyen az látható, ahogy egy szülő büntetésből levágja a gyereke haját. Szörnyű új nevelési célzatú kezdeményezés terjed. 

Néhány napja járta be a világot a 13 éves Izabel Laxamana tragikus története: a Washington államban élő lány május 29-én egy országúti felüljáróról vetette le magát. Mindezt azután tette, hogy apja néhány nappal azelőtt úgy szégyenítette meg a lányt, hogy videóra vette, ahogy rövidre vágja a haját, majd feltöltötte YouTube-ra a felvételt.

Újabb szülő folyamodott ehhez az értelmetlen módszerhez. Egy férfi 'Thomas Jefferson'-frizurát készített büntetésből gyerekének, és videóra vette. A fiatal fiú láthatóan sokkot kap a látványtól.

Főként az Egyesült Államokban egyre több szülő alkalmazza a módszert, ráadásul több olyan internetes fórum is alakult, ahol még tippeket is adnak egymásnak, hogy milyen ciki frizurával téríthetnék észhez a rosszalkodó gyereket.

Itt megnézheted a gonosz videót:

Egy harcedzett édesanya és babája története a LifeNetwork csatornánhttp://www.life.hu/csalad/20150614-jon-a-baba-hadas-krisztaval-a-lifenetwork-csatornan.htmlEbből a történetből merítsen erőt az, akinek a gyermekvállalása nem sétagalopp! Vasárnap délután bemutatjuk Adriennt, akiről senki nem hitte, hogy édesanya lehet.Család--Hódi Pamelát diétás shake-je miatt támadják Facebookonhttp://www.life.hu/csalad/20150612-hodi-pamela-lanya-natasa-zselyke-megkostolta-pamela-shakejet-ezert-tamadjak-a-rajongok.htmlA kis Natasa Zselyke megkóstolta anyukája diétás shake-jét, legalábbis egy fotó erejéig pózolt a pohárral. Hódi Pamela megosztotta a pillanatot Facebookján, és ahogy ez lenni szokott, a kommentelők akcióba lendültek...CsaládOrigoÍgy örül Nánási Mici az esőnek - Tündéri fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150610-nanasi-pal-es-ordog-nora-kislanya-nanasi-mici-orul-az-esonek.htmlNánási Pál és Ördög Nóra tündéri kislánya, Mici láthatóan imádta a tegnapi nagy esőt. Család--Kozso gyereket akar párjátólhttp://www.life.hu/csalad/20150608-kozso-gyereket-akar-parjaval.htmlMegérintette a halál szele Kozsót, és mióta felépült hosszan tartó betegségéből, rájött, nincs mire várniuk, családot szerenének alapítani. Család--Éljenek a gyerekek! - Íme a legjobb gyereknapi programokhttp://www.life.hu/csalad/20150531-ime-a-legjobb-gyereknapi-programok.htmlMájus utolsó vasárnapja minden évben a gyerekeké. Eláruljuk, hova a legérdemesebb ma délután ellátogatni a lurkókkal. CsaládEz a kislány nagyon nem szeretne fiútestvérthttp://www.life.hu/csalad/20150531-kislany-hisztirohamot-kap-mert-nem-akar-testvert.htmlA kis Ella megtudja, hogy hamarosan lesz még egy fiútestvére. Borzasztóan kibukik rajta. Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.