Íme Görbicz Anita és Vincze Ottó kisfia

Forrás: Görbicz Anita, Facebook -
Görbicz Anita Vincze Ottó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vincze Ottó és Görbicz Anita megmutatták újszülött kisfiukat, Ottó Boldizsárt.

Vincze Ottó 2013-ban nagyon romantikusan kérte meg kedvese, Görbicz Anita kezét, nemrég pedig megszületett kisfiuk, Vincze Ottó Boldizsár.

Június 8-án 3360 grammal és 49 centivel jött világra az egészséges baba.

Forrás: Görbicz Anita, Facebook

A Győr női kézise csak ennyit írt a képhez: "Sziasztok!! Hát itt vagyok, Vincze Ottó Boldizsár!"

Gyerek és karrier? - Íme 2015 legsikeresebb anyukáihttp://www.life.hu/csalad/20150617-5-sikeres-no-akik-karrier-mellett-gyermeket-is-vallaltak.htmlKarrier vagy család? Ez a kérdés, (sajnos) még manapság is nagy dilemmát tud okozni a nőknek - a köztudatban ugyanis makacsul tartja magát az a vélekedés, hogy a kettő együtt nem, vagy csak nagy lemondások árán működik. A karrierre vágyó anyukák helyzetén az sem sokat javít, hogy a munka világába való visszatérés kismamaként igen embert próbáló feladat - főleg kishazánkban. CsaládOrigoFia született Alec Baldwinnak!http://www.life.hu/csalad/20150618-megszuletett-alec-baldwin-es-felesege-hilaria-baldwin-kisfia-rafael-thomas-baldwin.htmlKét lány után most kisfiúnak örülhet az 57 éves színész és fiatal felesége, Hilaria Baldwin.Család--Nádai Anikó: "Nem hagyom el magam, annál sokkal keményebb vagyok!"http://www.life.hu/csalad/20150618-nadai-aniko-tudja-hogy-fajni-fog-a-szules.htmlA 31. hetében járó kismama jól viselte az eddigi kánikulai meleget, és már lázasan készülődik a szülésre.CsaládOrigoMár egy hónapos Hargitai Bea babája – Megható családi fotóhttp://www.life.hu/csalad/20150618-mar-egy-honapos-hargitai-bea-kisfia-jason-sidney.htmlUgye, mennyire gyorsan repül az idő? Már egy hónapja, hogy Hargitai Bea életet adott kisfiának, a gyönyörű Jason Sidney-nek. Bea erről az alkalomról egy csodálatos és igazán intim családi fotóval emlékezett meg. CsaládOrigoHa az édesanyák összefognak - Nagy sikerrel zárult az Anyák az anyákért rendezvényhttp://www.life.hu/csalad/20150617-a-jon-a-baba-hadas-krisztaval-ket-anyukaja-szervezett-rendezvenyt-anyak-az-anyakert-cimmel.htmlA LifeNetwork csatornán futó Jön a baba sorozat egymásra talált anyukái az Uzsoki Kórház szülészetével és a Gyöngéd Születés Alapítvánnyal összefogva egy igazán hiánypótló rendezvényt szerveztek múlt szombaton. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoPirner Alma várandósan is nagyon szexi - Dögös fotó!http://www.life.hu/csalad/20150617-pirner-alma-varandosan-is-nagyon-szexi.htmlA rúdtánc bajnok kismamaként is dögös fotókat oszt meg Facebook oldalán.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.