Fia született Alec Baldwinnak!

kép fotó kisfiú feleség kisbaba lány Hilaria Baldwin Alec Baldwin Instagram megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két lány után most kisfiúnak örülhet az 57 éves színész és fiatal felesége, Hilaria Baldwin.

Kisfia született Alec Baldwinnak és 30 éves feleségének, Hilariának. A jógaoktató, aki az egész múlt évet végigászanázta Instagram oldalán, ezzel a fotóval tudatta a nagy hírt a rajongókkal:

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin
Ennyire szereti kislányát Alec Baldwinhttp://www.life.hu/csalad/20150520-alec-baldwin-szinesz-csaladjaval-setalt-es-kislanyat-puszilgatta.htmlAlec Baldwinék tegnap családi sétán voltak. A színész, habár inkább gyereke nagypapájának látszik, nagyon édesen mutat kislánya mellett.Család--Nádai Anikó: "Nem hagyom el magam, annál sokkal keményebb vagyok!"http://www.life.hu/csalad/20150618-nadai-aniko-tudja-hogy-fajni-fog-a-szules.htmlA 31. hetében járó kismama jól viselte az eddigi kánikulai meleget, és már lázasan készülődik a szülésre.CsaládOrigoMeztelenül pózolt, majd bebarnult Ireland Baldwinhttp://www.life.hu/trend/20150503-ireland-baldwin-meztelenul-pozolt-majd-bebarnult-barnara-festette-a-hajat.htmlAlec Baldwin és Kim Basinger 19 éves lánya, akiről legutóbb azt írtuk, tovább építgeti a modellkarrierjét, először meztelenre vetkőzött, aztán befestette a haját. Legalábbis Instagram oldalának tanúsága szerint.Trend--Úton az újabb királyi bébi?http://www.life.hu/csalad/20150617-zara-phillips-allitolag-babat-var-erzsebet-kiralyno-szovivoje-cafolta-a-hirt.htmlElég egy óvatlan mozdulat, és máris útnak indulnak a pletykák. Így járt Erzsébet királynő legidősebb lányunokája, Zara Phillips.Család--Mi vagyunk Baldwinék: Ilyen egy igazi, kiegyensúlyozott, boldog családhttp://www.life.hu/csalad/20150405-alec-baldwin-es-neje-hilaria-baldwin-intim-csaladi-fotot-kozoltek-a-szinesz-szuletesnapjan.html1958. április 3-án született Alec Baldwin, így a napokban ünnepelte 57. születésnapját. A színész kedvese, aki második közös gyermekükkel várandós, ezzel a cuki családi fotóval köszöntötte Alecet, illetve a rajongókat.CsaládOrigoMegszületett Benedict Cumberbatch első gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20150615-benedict-cumberbatch-szinesznek-es-felesegenek-megszuletett-elso-gyermeke-aki-kisfiu-lett.htmlKisfia született a Sherlock Holmes sztárjának és feleségének, Sophie Hunternek. Gratulálunk nekik!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.