Bikiniben, yachton – Hilaria Baldwin ismét megoldotta a jógázást

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin -
hajó Hilaria Baldwin jacht bikini Alec Baldwin jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden napra egy jógapóz – ez volt Alec Baldwin nejének újévi fogadalma. Azóta is tartja.

Bárhol jár Hilaria Baldwin, mindig és mindenhol képes jógázni. Hol egy babakocsival, hol egy hotelszobában, hol pedig egy luxusyachton, a kapitány ülésében – Alec Baldwin felesége számára nem létezik akadály.

Forrás: Instagram/Hilaria Baldwin

Úgy tűnik, az egyébként jógaoktatóként ténykedő Hilaria épp jól megérdemelt nyaralását tölti, hiszen az utóbbi 3 fotója mind a hajó fedélzetén készült. Kíváncsian várjuk a következőt!

Jóga gyerekeknek - válassz okosan, és imádni fogja!http://www.life.hu/ez-zsir/20140619-jogaiskola-a-jogaklikkel-mesejoga-gyerekeknek-gyerekjoga-hatasai.htmlA jógát nem lehet elég korán kezdeni - tökéletes alkalom lehet egy új mozgás megismertetéséhez a nyári szünet. Jógázz a kicsikkel, és élvezzétek a jótékony hatásait!Ez Zsír!--Izmos felsőtest nem csak férfiaknak - így segít a jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140504-jogaiskola-a-jogaklikkel-eros-izmos-test-jogaval.htmlHa eddig úgy gondoltad, hogy a rendszeres jógázástól nem lesznek szép és kidolgozott izmaid, akkor ideje, hogy más szemmel nézd az egész testet átmozgató gyakorlatsorokat. Ez Zsír!OrigoNézd meg, miben randizott először férjével Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20140620-victoria-beckham-ebben-a-ruhaban-randizott-eloszor-david-beckhammel.htmlA Spice Girls egykori tagja le sem tagadhatná, hogy a kilencvenes években kezdett randizgatni az egykori futballsztárral, David Beckhammel – az akkor viselt ruhája alapján legalábbis biztosan nem.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.